Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Diamond Events: Κατέπληξε και στη Μύκονο- η cosmopolitan ατζέντα και το extravagant θεματικό design

Diamond Events: Κατέπληξε και στη Μύκονο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η wedding planner Αννα Μαρία Ρογδάκη δεν περιορίζεται στην Πάτρα ενώ πλέον αναλαμβάνει πολύ απαιτητικά διακοσμητικά projects

Το ξέρουμε πως δεν κολλάει σε μανιέρες και δεν της αρέσει να επαναλαμβάνεται. Ετσι, κέρδισε ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις και έγινε δέκτης ένθερμων συγχαρητηρίων για την οργάνωση και τον εμπνευσμένο σχεδιασμό ενός εκθαμβωτικού πρόσφατου γάμου στη Μύκονο, ενώ ατενίζει το φετινό, γαμήλιο καλοκαίρι με απίστευτα «φορτωμένη» ατζέντα.

Ο λόγος για τη συμπολίτισσα Αννα Μαρία Ρογδάκη και όλο το team της πατρινής εταιρείας Diamond Events. Tο thebest.gr την εντόπισε στην αγαπημένη της Κωνσταντινούπολη για έναν ακόμα γάμο, ενώ το επόμενο τρίμηνο έχει να σχεδιάσει και να υλοποιήσει γάμους σε Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Σαντορίνη, Πάτρα. Ομολογεί πως επιδίδεται σε αγώνα δρόμου ώστε να ανταποκριθεί στην τόση ζήτηση των δημιουργιών της. Πάντα όμως με πάθος, ενθουσιασμό και το επικοινωνιακό της ταμπεραμέντο «απογειωμένα».

Mάθαμε έχουν δρομολογηθεί γάμοι που είχαν ματαιωθεί την περσινή θερινή σαιζόν λόγω της πανδημίας. μαζί με καινούριες δεξιώσεις. Κάποιες από αυτές έχουν μάλιστα ειδικά θέματα με παραμυθένιες και κινηματογραφικές αναφορές, που αποτελούν πραγματική πρόκληση. Όπως μας είπε άλλωστε, δεν απευθύνεται σε κοινό που αντιμετωπίζει το γάμο του συμβατικά και διεκπεραιωτικά…

Σας έχουμε εικόνες από τον γάμο της Μυκόνου που «τρέλανε κόσμο» με το ρομαντισμό και τα όλο υπερβατικό σκηνικό σε γήινους, γαλανόλευκους και παστέλ τόνους που ετοίμασε η Αννα Μαρία. Εγινε σε ιδιωτική βίλα με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, διέθετε ελληνικό μενού και live  της βιολονίστριας Εva Presley, οι νεόνυμφοι Μάικλ και Μιράντα από το Σικάγο ήταν πανευτυχείς και το όλο γεγονός προβλήθηκε και στον αθηναικό Τύπο. Χρησιμοποιήθηκαν και επιλεγμένα αντικείμενα από τα πατρινά καταστήματα εσωτερικής διακόσμησης Maison, πάρτε μια γεύση. 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View