Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Στους συντελεστές της «Σμύρνης» η πατρινή Αννα Μαρία Ρογδάκη, παρευρέθηκε στην πρεμιέρα

Στους συντελεστές της «Σμύρνης» η πατριν...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Βοήθησε στη σκηνογραφία και το art de la table, ως προσωπική επιλογή της Μιμής Ντενίση

Δεν έλειψε από την εντυπωσιακή πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η συμπολίτισσα wedding planner και deco expert Αννα Μαρία Ρογδάκη. Ως επικεφαλής της εταιρείας Diamond Events έχει την πείρα της διοργάνωσης πάρα πολλών εκδηλώσεων και η ίδια η Μιμή Ντενίση την εμπιστεύθηκε να «στήσει» τα πιο glam τραπέζια σε ειδικά σκηνογραφημένες σκηνές του φιλμ. Αλλωστε, συνδέονται με προσωπική φιλία και έχουν επικοινωνία από τη στιγμή που είχε βραβευτεί η γνωστή ηθοποιός και παραγωγός από την Ενωση Γυναικών Πάτρας. Επιλεγμένα αντικείμενα με μεγαλοπρέπεια και vintage style της κ. Ρογδάκη μεταφέρθηκαν στην πρωτεύουσα και με τη δική της συμβολή συνδυάστηκαν στους χώρους των γυρισμάτων στο Φάληρο και στο κέντρο της Αθήνας όπως στο κτίριο της Γαλλικής Πρεσβείας ή το cafe de Paris. Όπως μας είπε μάλιστα, ειδοποιήθηκε για συνεργασία από την πρώτη στιγμή της απόφασης της παραγωγής της ταινίας. Το βράδυ της πρεμιέρας εισέπραξε με μεγάλη χαρά τις ευχαριστίες της Μιμής Ντενίση ενώ το σήμα της Diamonds Events «έπαιξε» στην οθόνη του Μεγάρου Μουσικής.

Aλλες παρουσίες που συνδέονται με τα μέρη μας ήταν οι Αγγελική Νικολούλη, Ολγα Πολίτου, Γιώργος Ντάβλας, Νίκος Αποστολόπουλος, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Γιώργος Μαζωνάκης.

Το διεθνές καστ καταχειροκροτήθηκε (Λεωνίδας Κακούρης, Burak Hakki, Κρατερός Κατσούλης, Ταμίλα Κουλίεβα, Κατερίνα Γερονικολού, Ντίνα Μιχαηλίδου, Αναστασία Παντούση, Nαταλία Δραγούμη, Ian Roberson, Γιάννης Βογιατζής κ.α.) Πρόκειται για υπερπαραγωγή υψηλών προδιαγραφών με διεθνές καστ που τιμά τον πολιτισμό της Ιωνίας με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή. Πολλοί επώνυμοι ήταν εκεί όπως ο υφυπουργός πολιτΙσμού και εκπρόσωποι της  Εκκλησίας και του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου. Η σκηνοθεσία είναι του Γρηγόρη Καραντινάκη και το σενάριο της Μιμής Ντενίση, «βγαίνει» άμεσα στα σινεμά.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View