Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στον Ι. Ναό Αγίου Δημητρίου Βούντενης Πατρών λειτούργησε την Κυριακή του Τυφλού ο Επίσκοπος Χρύσανθος

Στον Ι. Ναό Αγίου Δημητρίου Βούντενης Πα...

Μετά το πέρας της Ευχαριστιακής Συνάξεως τελέστηκε τεσσαρακονθήμερο Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Χρήστου Σταυρόπουλου που έφυγε από τη ζωή σε νεαρή ηλικία

Την περασμένη Κυριακή 29 Μαΐου 2022 που ήταν η Κυριακή του Τυφλού, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βούντενης Πατρών. Μετά το πέρας της Ευχαριστιακής Συνάξεως τελέστηκε τεσσαρακονθήμερο Ιερό Μνημόσυνο Υπέρ Αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού αδελφού Χρήστου Σταυρόπουλου τον οποίο ο Κύριος κάλεσε σε νεαρή ηλικία κοντά του κατά την εορτή του Πάσχα.

Στην ομιλία του ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης αναφέρθηκε στη ζωή του πολύπαθου Δικαίου Ιώβ και τόνισε πως ακόμα και όταν ανθρωπίνως έχασε τα πάντα (παιδιά, περιουσία, σωματική υγεία) εκείνος δεν έπαψε να δοξολογεί το Θεό και να αναφωνεί «Εἴη τὸ ὄνομα Κυρίου εὐλογημένον ἀπὸ τοῦ νῦν, καὶ ἕως τοῦ αἰῶνος».

Ο κ. Χρύσανθος ευχήθηκε η οικείοι του μακαριστού αδελφού Χρήστου να έχουν την εξ ύψους παρηγορία και η ψυχή του να αναπαύεται μετά Αγίων και Δικαίων.

Οι φωτ. είναι από το μπλογκ http://i-n-ag-nektariou-patron.blogspot.com/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις