Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Κέιτ Μος διέψευσε την Άμπερ Χερντ: «Ο Τζόνι Ντεπ δεν με έριξε στη σκάλα»

Η Κέιτ Μος διέψευσε την Άμπερ Χερντ: «Ο ...

Ολοκληρώθηκε η πολυαναμενόμενη κατάθεση της

Μόνο μερικά λεπτά χρειάστηκαν ώστε η Κέιτ Μος να διαψεύσει όλους τους ισχυρισμούς περί βιαιοπραγίας εκ μέρους του Τζόνι Ντεπ σε βάρος της, καθώς το διάσημο μοντέλο είπε ότι ο ηθοποιός ποτέ δεν την έσπρωξε ώστε να πέσει από τα σκαλιά, ούτε τη χτύπησε με οποιονδήποτε τρόπο.

Γλίστρησε στη σκάλα, λέει η Κέιτ Μος, δεν την έσπρωξε ο Ντεπ

Η Κέιτ Μος είπε ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση, στην οποία αναφέρθηκε η Άμπερ Χερντ στο δικαστήριο, βρισκόταν με τον Τζόνι Ντεπ σε ταξίδι στη Τζαμάικα και, ενώ έβγαινε από το δωμάτιό τους, γλίστρησε και έπεσε στα σκαλιά με αποτέλεσμα να χτυπήσει στην πλάτη της. «Ούρλιαξα επειδή δεν ήξερα τι μου συνέβη και επειδή πονούσα», είπε.

Η Μος δήλωσε στη συνέχεια ότι ο Ντεπ έσπευσε να τη βοηθήσει και πως την κουβάλησε στο δωμάτιό της για να της παράσχει ιατρική βοήθεια.

Το μοντέλο είπε ότι ο Ντεπ δεν την έσπρωξε στα σκαλιά σε αυτό το ταξίδι αλλά ούτε σε κάποια άλλη στιγμή κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. «Ποτέ δεν με κλώτσησε, δεν με έσπρωξε και δεν με έριξε σε σκαλιά», είπε.

Το σχόλιο της Άμπερ Χερντ που οδήγησε στην κατάθεση Κέιτ Μος
Η Κέιτ Μος κλήθηκε να καταθέσει για αυτήν την υπόθεση αφού η Άμπερ Χερντ αναφέρθηκε σε εκείνη κατά τη διάρκεια της δίκης.

Όταν η Χερντ μιλούσε για ένα φερόμενο περιστατικό κακοποίησης, αναφέρθηκε σε φήμες που ήθελαν τον Ντεπ να έχει σπρώξει στο παρελθόν τη Μος ώστε να πέσει στα σκαλιά. «Δεν δίστασα, δεν περίμενα, απλά στο μυαλό μου εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα την Κέιτ Μος και τις σκάλες», είπε η Χερντ.

Με το άκουσμα αυτών των λέξεων από την ηθοποιό, ο δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ, Μπέντζαμιν Τσου, σήκωσε θριαμβευτικά τη γροθιά του στον αέρα στην αίθουσα του δικαστηρίου, σαν «πανηγυρική αναγνώριση» πως η Μος θα μπορούσε να προσαχθεί ως μάρτυρας κατηγορίας της Χερντ στη δίκη, όπως και έγινε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight