Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor: Στα όρια η κατάσταση με Σπύρο και Βρισηίδα

Survivor: Στα όρια η κατάσταση με Σπύρο ...

Προβληματισμός για τις κινήσεις του "ζευγαριού".

Έντονος εκνευρισμός επικρατεί στο Survivor για το γεγονός πως οι παίκτες θεωρούν ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου θέλει να προστατεύσει τον Σπύρο Μαρτίκα, που είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, εις βάρος της ομάδας τους. Ο Άρης Σοϊλέδης δεν μάσησε τα λόγια του κι ανέφερε:

«Με την υποψηφιότητα του Σπύρου χθες, αν χάσει η κόκκινη ομάδα υποψήφιος θα βγει είτε ο Τάλα είτε ο Στάθης, οπότε τα πράγματα για τον Σπύρο είναι πολύ επικίνδυνα όντας απέναντι σε έναν τόσο δυνατό παίκτη αγωνιστικά. Αυτό επηρεάζει κάπως την ομάδα μας διότι η Βρισηίδα, που όλοι ξέρουμε τη σχέση της με τον Σπύρο, δεν νομίζω να θέλει να βγει υποψήφιος με αυτούς γιατί είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει» ανέφερε ο Άρης στο Survivor.

«Άκουσα χθες κάτι ξώφαλτσα να αιωρούνται, μήπως να χάσουμε εμείς για να βγάλουμε τον Κωνσταντίνο και να αποχωρήσει γιατί απέναντι στον Σπύρο δεν θα μείνει. Αν καταλάβω ότι κάποιος σήμερα δεν αγωνιστεί με το 100% κι ότι μπαίνει στον αγώνα και θέλει να χάσει, πραγματικά θα κάνω πολύ μεγάλο χαμό γιατί δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον από την ομάδα μας να παίζει για να χάσει. Δεν με ενδιαφέρει ούτε η σχέση του Σπύρου με την Βρισηίδα ούτε το συμφέρον του καθενός εδώ μέσα» τόνισε ο Άρης για το ειδύλλιο που υπάρχει στο Survivor.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight