Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γιώτα Νέγκα: «Δεν είναι αυτό το επίθετο μου, είναι καλλιτεχνικό»

Γιώτα Νέγκα: «Δεν είναι αυτό το επίθετο ...

"Η ζωή ξέρει και ότι ονειρεύτηκα βαθιά ήρθε" εξομολογήθηκε

Την Γιώτα Νέγκα συνάντησε η δημοσιογράφος Ναταλία Αργυράκη με την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής στον Alpha. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ερμηνεύτρια μίλησε για το επώνυμο του πρώην συζύγου της, τον γάμο της αλλά και την αργοπορημένη καλλιτεχνική της αναγνώριση.

 Πιο συγκεκριμένα, η Γιώτα Νέγκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είναι αυτό το επίθετο μου, είναι καλλιτεχνικό και ανήκει στον πρώην σύζυγο μου. Είχα ήδη ξεκινήσει την δουλειά και είχα ήδη βάλει αυτό το όνομα. Δεν υπήρχε λόγος να το αλλάξω ούτε από τη δική μου την πλευρά ούτε και από την πλευρά εκείνου φυσικά».

«Παντρεύτηκα στα 20 μου από την αφοβιά της νιότης και τον νεανικό έρωτα. Έστω και όταν σταμάτησα για λίγο, δεν ξεχάστηκε ποτέ το τραγούδι και η μουσική. Για πολύ λίγο διάστημα προσπάθησα να κάνω κάποιες άλλες δουλειές αλλά δεν είχε νόημα».

 «Όλα συνέβησαν λίγο αργότερα αν συγκρίνεις διαδρομές και σταδιοδρομίες συναδέλφων τραγουδιστών που ξεκίνησαν στα 18, 19 τους με συμμετοχές σε δίσκους και προβολή από το πρώτο τους ανέβασμα στη σκηνή. Για μένα ήρθε αργότερα έχοντας κερδίσει μια εμπειρία στις σκηνές. Κάποιες συγκυρίες δεν το επέτρεψαν τότε αλλά η ζωή ξέρει και ότι ονειρεύτηκα βαθιά ήρθε» συμπλήρωσε η Γιώτα Νέγκα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight