Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Οι πολίτες δεν επιλέγουν ως εκφραστή της πολιτικής αλλαγής τον κ. Τσίπρα

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Οι πολίτες δεν επιλέγουν ως...

Η ανακοίνωση

Τις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. “Οι πολίτες θέλουν να φύγει η Κυβέρνηση αλλά δεν επιλέγουν τον κ. Τσίπρα ως εκφραστή της πολιτικής αλλαγής”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Χαριλάου Τρικούπη.

“Κάθε φορά που το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής απευθύνθηκε στην κοινωνία, ανταποκρίθηκε μαζικά. Τον περασμενο Δεκέμβρη, 270.000 φίλοι και μέλη δήλωσαν παρόντες στην εκλογή Προέδρου και πριν λίγες ημέρες, 180.000 μέλη ψήφισαν για το όνομα της παράταξης, τους αντιπροσώπους στο συνέδριο, τις τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις. Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής σέβεται τις εσωτερικές διαδικασίες όλων των κομμάτων” σημειώνουν πηγές του κόμματος.

“Εξάλλου όλοι υιοθετούν τις ανοιχτές και συμμετοχικές διαδικασίες, που πρώτο εφάρμοσε εδώ και δύο δεκαετίες. Είμαστε βέβαιοι ότι η πλειοψηφία των πολιτών θέλει να φύγει η κυβέρνηση της ΝΔ αλλά φαίνεται πως δεν επιλέγει ως εκφραστή της πολιτικής αλλαγής τον κ. Τσίπρα όπως φάνηκε χθες. Μαζί με τους προοδευτικούς πολίτες το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής αγωνίζεται για να ανατραπεί το σημερινό πολιτικό σκηνικό” αναφέρει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις