Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Τριανταφυλλόπουλος: Ο νεότερος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πατρέων πρώτος σε ψήφους σύνεδρος του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα

Ν. Τριανταφυλλόπουλος: Ο νεότερος δημοτι...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Τι λέει για τη μαζική συμμετοχή του κόσμου στις διαδικασίες της 8ης Μαΐου

Ο 33χρονος Ναπολέων Τριανταφυλλόπουλος, ο  νεότερος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πατρέων, είναι και ο πρώτος σε ψήφους σύνεδρος από την Αχαΐα για το συνέδριο του ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ.

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συντρόφους και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ, που με ανέδειξαν πρώτο στην πρόθεση ψήφου για το συνέδριο από την περιοχή της Πάτρας. Είναι ένα πολύ ευχάριστο γεγονός γιατί ανήκω και εγώ στους νέους που προσπαθούν για το καλύτερο στην κοινωνία. Είμαστε άνθρωποι που κινούμαστε στην αγορά εργασία. Εγώ ως πολιτικός μηχανικός είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, αντιπρόεδρος στον σύλλογο των μηχανικών ΤΕ στην Αχαΐα.  είμαστε άνθρωποι ενεργοί  κοινωνικά και επαγγελματικά» λέει στο thebest.gr.

«Η συλλογικότητα η οποία ακολουθεί τον χώρο μας, της κεντροαριστεράς, δείχνει ξεκάθαρα την ανανέωση. Έχουμε εκλεγμένους συντρόφους σε όλες τις θέσεις, σε πολύ μικρές ηλικίες και αυτό είναι ένα ζήτημα, το οποίο δεν έχει όρια μέσα στα στεγανά του ΠΑΣΟΚ αλλά είναι κοινωνικό. 180.000 άνθρωποι που ψήφησαν στις εσωκομματικές διαδικασίες, φίλοι και μέλη του ΠΑΣΟΚ ήρθαν μόνοι τους επειδή το ήθελαν, δεν είναι μια πράξη υποχρεωτική όπως είναι οι εκλογές της αυτοδιοίκησης και οι εθνικές εκλογές. Οπότε σε σχέση με αυτό, έχουμε μόνο θετικά μηνύματα».

Αναφερόμενος, στην μαζική συμμετοχή του κόσμου στις διαδικασίες της 8ης Μαΐου ενόψει του Συνεδρίου του ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ στις 20-22 του μήνα, λέει: «Είναι συγκινητική η πολύ μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στις διαδικασίες μας. 180.000 σε όλη την Ελλάδα, πάνω από 8.000 στην Αχαΐα και περισσότεροι από 5.500 στην Πάτρα, η συμμετοχή αυτή ξεπερνά τα προσδοκώμενα και είναι ένας από τους βασικούς λόγους που την περασμένη Κυριακή, ο κόσμος ταλαιπωρήθηκε αρκετά στις ουρές για τη διαδικασία. Βέβαια, αυτό συνέβη σε όλη τη χώρα και όχι μόνο στην Πάτρα».

Σε ό, τι αφορά, την επόμενη ημέρα στο ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ, ο κ. Τριανταφυλλοπουλος, τονίζει:  «Η ενότητα του χώρου είναι αυτό που θα πρέπει να διασφαλίσουμε την επόμενη ημέρα για να μπορέσουμε να πάμε με αξιώσεις στις επόμενες διαδικασίες των εθνικών εκλογών. Το πρόγραμμά μας είναι ολοκληρωμένο, το ΠΑΣΟΚ στρέφεται ήδη σε ένα ευρωπαϊκό πρότυπο. Η κεντροαριστερά επιστρέφει, για την εκπροσώπηση της στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, μιας και περιπλανήθηκε τα προηγούμενα χρόνια στις ψεύτικες υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα του Αλέξη Τσίπρα».

Ως ενεργός πολίτης, ο Ναπολέων Τριανταφυλλόπουλος, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΠ, αντιπρόεδρος του συλλόγου των μηχανικών ΤΕ, αντιπρόεδρος στην ερασιτεχνική́ ομάδα ποδοσφαίρου του Απόλλωνα Εγλυκάδας, καθώς επίσης και γραμματέας του πολιτιστικού συλλόγου Εγλυκάδας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις