Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλάβρυτα: Περιπέτεια για νεαρή περιπατήτρια κοντά στην Μακελλαριά - Κινητοποίηση από την 6η ΕΜΑΚ -ΦΩΤΟ

Καλάβρυτα: Περιπέτεια για νεαρή περιπατή...

Σε δύσβατο σημείο

Αίσιο τέλος είχε περιπέτεια για περιπατητές προς την Ιερά Μονή Μακελλαριάς Καλαβρύτων, όταν λίγα χιλιόμετρα πριν την Μονή κοντά στο ποτάμι μετά τον Μικρό Ποντιά μια νεαρή από ομάδα περιπατητών έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι. Άμεσα κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων, το ΕΚΑΒ Καλαβρύτων και το Α.Τ.Καλαβρύτων, προς εντοπισμό και μεταφορά της στο Νοσοκομείο. Η νεαρή κοπέλα εντοπίσθηκε από τους άντρες της Π.Υ.Καλαβρύτων οι οποίοι πλησίασαν αρκετά αλλά η ομάδα των πεζοπόρων μετακινήθηκε αρκετά πλησιάζοντας τον οικισμό Ελευθεροχώρι σε δύσβατο σημείο. Εκεί την εντόπισαν και ξεκίνησε επιχείρηση από από τους άντρες της 6ης ΕΜΑΚ. 

Μετά από υπερπροσπάθεια η τραυματίας μεταφέρθηκε στο κοντινότερο οδικό σημείο όπου την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Καλαβρύτων

Στην επιχείρηση συμμετείχαν, 4 άντρες της Π.Υ.Καλαβρύτων. 4 άντρες της 6ης ΕΜΑΚ, ενώ συνέδραμε το ΕΚΑΒ Καλαβρύτων με 2 διασώστες και περιπολικό του Α.Τ.Καλαβρύτων με 2 άντρες.

Kalavrytanews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις