Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Τι ανοίγει για πρώτη φορά στις σκάλες της Αγίου Νικολάου;

Τι ανοίγει για πρώτη φορά στις σκάλες τη...

Δείτε τις πρώτες εικόνες που εντυπωσιάζουν!

Οι σκάλες της Αγίου Νικολάου με τα 193 σκαλοπάτια τους αποτελούν αναμφισβήτητα ένα από τα σημαντικότερα τοπόσημα για την πόλη της Πάτρας.

Κατά καιρούς έχουν αλλάξει αρκετά στοιχεία στην όλη περιοχή -κάποτε ήταν ένας απλός ανήφορος!-, ποτέ όμως στην σύγχρονη ιστορία της πόλης δεν έγινε μία τόσο δραστική αλλαγή όπως η σημερινή.

Για πρώτη φορά λοιπόν, ανοίγει ξεκινά απόψε στις σκάλες μία επιχειρηματική προσπάθεια που φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα στον χάρτη της φιλοξενίας και της εστίασης της πόλης -κι όχι μόνο!

Άλλωστε, πολλοί ήταν οι Πατρινοί που παρατηρούσαν το εντυπωσιακό κτίριο καθ'όλη την περίοδο προετοιμασίας του, και αναρωτιούνταν τι ακριβώς είναι.

Η αναμονή λοιπόν έφτασε στο τέλος! Απόψε Σάββατο, το 193 degrees boutique hotel και το εστιατόριο skales ανοίγουν τον πανέμορφο χώρο τους για να υποδεχθούν τους φίλους τους!

Με την πρώτη ματιά του επισκέπτη, δύο πράγματα εντυπωσιάζουν -ο χώρος και η θέα! Το πρώτο φέρει την υπογρρφή του Ιωάννη Τατσιώνη, το δεύτερο του καλού θεού της πόλης μας -διότι η ομορφιά του ηλιοβασιλέματος από την ταράτσα του 193 skales, μόνο ως θεϊκή παρέμβαση μπορεί να ερμηνευθεί.

Όσον αφορά τώρα το εστιατόριο, πρόκειται για μία all day πρόταση, έναν συνδυασμό πρωινού καφε, lunch και dinner, με την υπογραφή του καταξιωμένου σεφ Κώστα Αξιώτη! 

Ένα είναι σίγουρο. Από απόψε, τα 193 σκαλιά που ενώνουν τα δύο τμήματα της πόλης, έχουν πλέον το σήμα κατατεθέν τους που λέγεται 193 skales patras!

Don't miss it!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life