Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

FOOD

/

Eνα ιδιαίτερο μεθυστικό Prosecco Master Class την Κυριακή στην Πάτρα!!!

Eνα ιδιαίτερο μεθυστικό Prosecco Master ...

Την Κυριακή 8/5 στον πολυχώρο Ωμέγα Club

Στo πλαίσιo του Φεστιβάλ κρασιού Wine2Wine που διοργανώνεται την Κυριακή 8/5 στον πολυχώρο Ωμέγα Club της Πάτρας, ένα ξεχωριστό Prosecco MasterClass θα παρουσιαστεί από την Ιταλική εταιρεία Montelvini και την εταιρεία “Τhe Wine Connoisseurs’’ για να μυήσει τους  οινόφιλους στον μαγικό κόσμο του Prosecco.     

H εταιρεία Montelvini είναι ένα από τα πιο δυναμικά και ποιοτικά οινοποιεία της Ιταλίας. Μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ανήκει στην  οικογένεια Serena που παράγει κρασιά από το 1881, με μια επιτυχημένη πορεία 5 γενεών. Βρίσκεται στο Treviso, στην καρδιά της περιοχής παραγωγής του Prosecco και διαθέτει αμπελώνες έκτασης 86.500 στρεμμάτων. Επισημαίνεται ότι συνεργάζεται με 250 παραγωγούς. Διαθέτει πέντε συλλογές που εκφράζουν την οινολογική σοφία της εταιρείας, ενώ αποκαλύπτουν τον τόπο προέλευσης τους.

Η εταιρεία “ Τhe Wine Connoisseurs ” είναι αφοσιωμένη στην ανάδειξη της οινικής κουλτούρας και την διοργάνωση tailor-made εμπειριών στον χώρο των event του κρασιού, αλλά και του οινοτουρισμού.

Θα δοκιμασθούν τέσσερα ιδιαίτερα Prosecco με τα δύο από αυτά να ανήκουν στην extra premium, τα οποία παρουσιάζονται πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον κο Ruggerro Pini και την κα  Ανδριάνα Φοή.

  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life