Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οργισμένη η Ιωάννα Μαλέσκου: Μου έχει γυρίσει το μάτι, εξοργίζομαι, θυμώνω

Οργισμένη η Ιωάννα Μαλέσκου: Μου έχει γυ...

Επηρεασμένη από το τραγικό περιστατικό που συνέβη στην Αιδηψό

Οργισμένη εμφανίστηκε στη σημερινή εκπομπή «Love It» εμφανίστηκε η  Ιωάννα Μαλέσκου, επηρεασμένη από το τραγικό περιστατικό που συνέβη στην Αιδηψό, όπου ένας άνδρας πέταξε στη θάλασσα ένα γατάκι με το πόδι του.

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ μίλησε για το αποτρόπαιο περιστατικό και η διευθύντρια του Zero Stray Academy, Σταματίνα Σταματάκου με την Ιωάννα Μαλέσκου να σχολιάζει σε έντονο ύφος:

«Μιλάμε τώρα έχει γυρίσει το μυαλό μου, είχε γυρίσει το μάτι μου. Νιώθω πάρα πολύ μεγάλη ευθύνη του καθενός μας και εγώ προσωπικά αυτά τα οποία βλέπουμε να γίνονται και από νέα παιδιά και μετά βγάζουν την ουρά τους – και το λέω υποτιμητικά για την ουρά τους, γιατί η ουρά είναι σύμβολο για ένα ζώο, δύναμη ζωής για ένα ζώο. Το γεγονός ότι μέσα από ένα βίντεο εντόπισαν ποιος είναι ο δράστης και τι παρελθόν έχει» ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου με την Σταματίνα Σταματάκου να αποκαλύπτει ότι ένας από τους άντρες της παρέας της είπε ότι θα της κάνει… μεγάλη μήνυση. «Κάπου έλεος!» σχολίασε η παρουσιάστρια του Love It.

«Να πιάσουμε όλοι μαζί το κεφάλι μας και να πούμε “Τι μας έτυχε;”. Εξοργίζομαι, θυμώνω, δεν ξέρω τι άλλο να πω» κατέληξε η Ιωάννα Μαλέσκου. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight