Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η «εξήγηση» του άνδρα που κλώτσησε γατάκι - «Ήπιαμε πέντε μπύρες παραπάνω και κάναμε μια @@@@»

Η «εξήγηση» του άνδρα που κλώτσησε γατάκ...

Η ανάρτησή του

Σε «εξηγήσεις» για το περιστατικό της ντροπής, που έφερε πλήθος αντιδράσεων αλλά και παρέμβαση Θεοδωρικάκου», προχώρησε ο άνδρας που φαίνεται σε βίντεο να κλωτσάει γατάκι σε ταβέρνα της Αιδηψού.

«Για να λήξει εδώ το θέμα, να μην υπάρχει συνέχεια από εμένα (...) ένα συγγνώμη για αυτό που έγινε χθες. Ναι, δεν είναι σωστό, δεν είναι ωραίο, ούτε κάτι που έπρεπε να γίνει. Ναι είχαμε πιει πέντε μπύρες παραπάνω, ένα ουζάκι παραπάνω, χα, χου χου, κάναμε μια μαλ****. Στην ουσία δεν κλωτσήσαμε, σπρώξαμε το γατί και έπεσε κάτω στο χαλίκι, στην παραλία» αναφέρει αρχικά σε story του στο προφίλ του στο Instagram.

 Έπειτα, υποστηρίζει πως «το 90% από αυτούς που μου έχουν στείλει και βρίζουν δεν έχουν καν σκύλο και γάτα στο σπίτι τους. Ας πάνε να πάρουνε και μετά να βγούνε να μιλήσουνε για αδέσποτα και κακομεταχείριση».

Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο, ο άνδρας είχε πάει με την παρέα του σε ταβέρνα στην Αιδηψό. Ήταν τουλάχιστον τρία άτομα, δύο άνδρες και μία γυναίκα. Στο σημείο βρίσκονταν και δύο γατάκια που περίμεναν να φάνε κάτι.

 Τότε, ο άνδρας άρχισε να δελεάζει τα ζωάκια με ένα ψάρι και όταν το ένα εκ των δύο πλησίασε, το κλώτσησε με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα.

Η παρέα ακούγεται τότε ξεκάθαρα να γελάει. Μάλιστα, το ίδιο άτομο αποπειράται αμέσως μετά να ρίξει και την άλλη γατούλα στο νερό, πετώντας μέσα το φαγητό.

«Δεν ανέβασα τα σκυλιά και τα γατιά μου για να σας δείξω ότι είμαι άγιος και το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Μην το πάμε εκεί πέρα, για να εμπέδωσε ότι δεν είμαι ό,τι να 'ναι και κανένα μαλ******ο που βγαίνει στον δρόμο και κοπανά σκυλιά και γατιά. Σας ξαναείπα μια μ****** ήταν, ζήτησα συγγνώμη προσωπικά» συμπληρώνει, καθώς νωρίτερα είχε προχωρήσει σε σειρά ιστοριών όπου έδειχνε πολλούς σκύλους.

«Βία δεν είναι μόνο αυτό που πράξαμε στο βίντεο. Βία είναι αυτό που κάνετε εσείς σε μένα. Το αν θα πρέπει να μου μιλήσετε έτσι, αυτό θα το κρίνει το δικαστήριο (...). Το αν θέλετε να μάθω για αυτή την πράξη να μάθω και να πάθω, να πάτε στο δικαστήριο (...). Να φάω την ποινή μου, όπως λέτε και εσείς» ισχυρίζεται στο τέλος.

 Σημειώνεται ότι λίγη ώρα μετά την ανάρτηση των εν λόγω ιστοριών, έκανε τον λογαριασμό του ιδιωτικό.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις