Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παρέμβαση Θεοδωρικάκου: Έρευνα της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του άνδρα που φαίνεται να το κλωτσά γάτα στη θάλασσα

Παρέμβαση Θεοδωρικάκου: Έρευνα της ΕΛΑΣ ...

Aποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο

Τεράστιες είναι οι αντιδράσεις που έχει προκαλέσει ένα βίντεο από την Εύβοια - και ειδικότερα από την Αιδηψό - στο οποίο φαίνεται ένας άνδρας να δελεάζει με φαγητό γατάκι και στη συνέχεια να το κλωτσά στη θάλασσα.

Αφού ενημερώθηκε για το συμβάν, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ζήτησε από τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. να κινηθούν γρήγορα κάνοντας αυτό που πρέπει.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει επί της ουσίας να ταυτοποιήσουν τον συγκεκριμένο άνδρα και να τον εντοπίσουν προχωρώντας σε όσα προβλέπει ο νόμος.

Τουλάχιστον απαράδεκτη είναι η πράξη ενός άνδρα που φαίνεται σε βίντεο να δελεάζει γατάκι και έπειτα να το κλωτσάει, με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα, σε περιοχή της Εύβοιας. Η καταγγελία που έγινε μέσω Instagram, σοκάρει.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο, ένας άνδρας είχε πάει με την παρέα του σε ταβέρνα στην Αιδηψό. Ήταν τουλάχιστον τρία άτομα, δύο άνδρες και μία γυναίκα. Στο σημείο βρίσκονταν και δύο γατάκια που περίμεναν να φάνε κάτι.

Τότε, το ένα μέλος από την παρέα άρχισε να δελεάζει τα ζωάκια με ένα ψάρι και όταν το ένα εκ των δύο πλησίασε, το κλώτσησε με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα.

Η παρέα των «ανθρώπων» αυτών ακούγεται τότε ξεκάθαρα να γελάει, ενώ δεν ακούγεται κανένας να τον σταματάει. Μάλιστα, αποπειράται αμέσως μετά να ρίξει και την άλλη γατούλα στο νερό, πετώντας μέσα το φαγητό.

Ο χρήστης που κοινοποίησε το βίντεο αναφέρει ότι για το αποτρόπαιο συμβάν έχει ενημερωθεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, «τόσο τηλεφωνικά όσο και μέσω email».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις