Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χρήστος Ρουγκάλας για την Ασφάλεια της Πάτρας και τις φωτογραφίες της Ίριδας

Χρήστος Ρουγκάλας για την Ασφάλεια της Π...

Η ανάρτησή του

Το δικό του σχόλιο έκανε, με ανάρτησή του στο facebook, ο πρώην διευθυντής Ασφαλείας Πατρών Χρήστος Ρουγκάλας με αφορμή τις φωτογραφίες της Ίριδας που ζήτησε το Ανθρωποκτονιών από την Ασφάλεια Πατρών αλλά και για τα όσα είπε ο Απόστρατος Ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”: "Ως συνδικαλιστής ,επικεφαλής των αξιωματικών της αστυνομίας γνώριζα τις κινήσεις τους και δεν δικαιούνται να ομιλούν είπε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά. “Προτείνω στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. που είναι και συμμαθητής μου να δώσει εντολή στο τμήμα ανθρωποκτονιών να “διαρρήξει” τα γραφεία της Ασφάλειας Πατρών και να πάρει όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα”.

Στην ανάρτηση του ο Χρήστος Ρουγκάλας, αναφέρει: "Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά ,
μετά την σταύρωση έρχεται η Ανάσταση .
Ο αναστάς εκ των νεκρών Κύριός μας ,θυσιάστηκε για μας και μας δίδαξε πως πρέπει να μένουμε πιστοί σ όσα πρεσβεύουμε.
Γνώριζε πως θα τον πρόδιδε ένας από τους μαθητές του αλλά και πάνω στον σταυρό που ήταν έδειξε την αγάπη του στους ανθρώπους και ζήτησε από τον Επουράνιο Πατέρα και Θεό ημών
να τους συγχωρήσει << Πάτερ άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι >>.
Στα καθ ημάς τώρα , τι να πει κανείς; Όταν βγήκα και μίλησα λίγοι ήταν εκείνοι που στην αρχή πίστεψαν τα λόγια μου.
Τώρα καθημερινά ,ακόμη και τις ημέρες που βρισκόμαστε στις εκκλησίες ,όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα και οι εφημερίδες ασχολούνταν με το ζήτημα αυτό .
Αυτά που ειπώθηκαν σήμερα στην εκπομπή της κας Κουτσελίνη είναι αδιανόητα κι αν δεν δοθούν σύντομα απαντήσεις και δεν γίνουν τάχιστα ενέργειες από τις αρμόδιες αρχές , ο κόσμος θα χάσει εντελώς την εμπιστοσύνη του για τις διάφορες κρατικές υπηρεσίες.
Φαίνεται πλέον πως παντού υπήρξαν ολιγωρίες ,τις οποίες κ είχα επισημάνει εδώ και καιρό και τώρα λογικά τρέχουν και δεν φτάνουν για να ολοκληρωθεί η έρευνα.
Φαντάζομαι να μην καθυστερήσει η προανάκριση λόγω και της δολοφονίας Σκαφτούρου την οποία επίσης ανέλαβε η Αθήνα γιατί ήδη έχουν περάσει 3 μήνες και ακούμε πολλά και διάφορα" .

Το απόσπασμα από την εκπομπή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις