Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πυκνώνουν τα δρομολόγια στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας - Προς τα που φεύγουν οι Πατρινοί

Πυκνώνουν τα δρομολόγια στο Υπεραστικό Κ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Κορύφωση της κίνησης Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Παρασκευή

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στα ΚΤΕΛ Αχαΐας καθώς πολλοί ετοιμάζονται για «Πάσχα στο χωριό». Η έξοδος των εκδρομέων έχει ξεκινήσει και αυτό φαίνεται και στην εικόνα που παρουσιάζει από την περασμένη εβδομάδα το ΚΤΕΛ στην Ακτή Δυμαίων. Οι πολίτες φεύγουν για να βρεθούν με τις οικογένειές τους και τους αγαπημένους τους μετά από τα δύο χρόνια της πανδημίας.

Οι πληρότητες στα λεωφορεία αλλά και οι αυξημένες κρατήσεις των εισιτηρίων, καταγράφονται υψηλές όλες τις τελευταίες ημέρες, προστίθενται περισσότερα δρομολόγια ώστε να εξυπηρετηθούν οι ταξιδιώτες.

Τα παραπάνω επισημαίνει μιλώντας στο thebest.gr ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας Ανδρέας Μανωλόπουλος:  «Όπως είναι φυσικό λόγω του Πάσχα, η κίνηση είναι αυξημένη και εμείς είμαστε εδώ πάντα κοντά στον επιβάτη για να τους εξυπηρετήσουμε. Τα δρομολόγια είναι ήδη πιο πυκνά προς όλες τις κατευθύνσεις. Δεν πρόκειται να υπάρξει πελάτης που να μην πάει στον προορισμό του και με ασφάλεια». Ο κ. Μανωλόπουλος, διευκρίνισε πως ο  κόσμος είναι πολύς σε όλες τις διαδρομές, ενδεικτικά θα λέγαμε την Καλαμάτα και τον Πύργο αλλά και Αθήνα, Θεσσαλονίκη. Όλο το οδικό δίκτυο που εξυπηρετεί το ΚΤΕΛ Αχαΐας έχει αυξημένη κίνηση.

Η κίνηση, λέει, αναμένεται να κορυφωθεί από την Μεγάλη Πέμπτη το απόγευμα και την Μεγάλη Παρασκευή  καθώς κλείνουν οι υπηρεσίες και αυτοί θα είναι και οι τελευταίοι που θα φύγουν. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις