Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κατέβηκαν στο κέντρο οι καταναλωτές, αλλά μόνο για καφέ και χάζι στις βιτρίνες

Πάτρα: Κατέβηκαν στο κέντρο οι καταναλωτ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

"Μουδιασμένοι" οι καταναλωτές

Υποτονική ήταν κίνηση στην αγορά της Πάτρας, το προηγούμενο διήμερο, που τα καταστήματα ήταν ανοικτά. Τα ψώνια ήταν περιορισμένα από τους καταναλωτές ενόψει του Πάσχα εξαιτίας των ανατιμήσεων και του κύματος αυξήσεων. Ο κόσμος ήταν μουδιασμένος και η κατανάλωση περιορισμένη, παρά την αυξημένη κίνηση μπροστά στις βιτρίνες των καταστημάτων.

Στον πεσμένο Πασχαλινό τζίρο, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας, Γιώργος Βαγενάς, μιλώντας στο thebest.gr:  «Ο κόσμος που κατέβηκε στο κέντρο, το προηγούμενο διήμερο, κατέβηκε μόνο για καφέ, έρευνα αγοράς, χάζι στην βιτρίνα και καθόλου αγορές». «Θεωρώ ότι περιμένουν τα επιδόματα και τα δώρα. Δεν μας σώζει αυτό αλλά αντιλαμβάνομαι την δυσκολία του κόσμου. Ακόμα και από ένα επίδομα, περιμένουν να κάνουν αγορές στα εντελώς απαραίτητα. Τα ψώνια θα περιοριστούν στα δώρα για τα βαφτιστήρια, μια λαμπάδα και ένα ρούχο» συμπληρώνει.

Αναφερόμενος, στο τι είναι αυτό που προσδοκούν οι Πατρινοί έμποροι για τις υπόλοιπες ημέρες πριν το Πάσχα, ο κ. Βαγενάς, λέει: «Ευελπιστώ, ότι από την Τρίτη που κάποιοι θα αρχίσουν να πληρώνονται, όπως οι συνταξιούχοι αλλά και από την Τετάρτη που θα πάρουν τα επιδόματα, θα δουλέψουμε έστω και αυτές τις τελευταίες ημέρες. Όλο αυτό είναι ενδεικτικό της άσχημης κατάστασης που επικρατεί. Θα προτιμήσουν κηροπλαστεία, είδη δώρων και ίσως κάποια παιχνιδάδικα». 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις