Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Αυτό είναι το Πατρινό συγκρότημα που θ΄ανοίξει τη συναυλία του Χρ. Θηβαίου στην Πάτρα

Αυτό είναι το Πατρινό συγκρότημα που θ΄α...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Με τους «Replica» σε ένα μουσικό ταξίδι

 

H Πάτρα αποτελεί μια "θερμοκοιτίδα" αξιόλογων μουσικών σχημάτων, που τολμούν, πειραματίζονται και ανοίγονται στο παρακάτω, περνώντας πολλές φορές τα τοπικά σύνορα.

Καλλιτέχνες με την αρτιότητα των επαγγελματιών μουσικών κι ερμηνευτών και το μεράκι των ερασιτεχνών με την ετυμολογική σημασία της λέξης, ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν, δίνοντας «ανάσες» στους ίδιους και στο κοινό.

Οι «Replica» ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και την Παρασκευή 15 Απριλίου θ΄ανέβουν στη σκηνή για να ανοίξουν τη συναυλία του αγαπημένου Χρήστου Θηβαίου στην Πάτρα. Κι αυτή σίγουρα αποτελεί μια ιδιαίτερη στιγμή για τα μέλη του σχήματος.

Το μουσικό συγκρότημα απαρτίζεται από πέντε μουσικούς και φίλους που τους ενώνει η αγάπη για το λαϊκό και το έντεχνο ελληνικό τραγούδι.

Η Διονυσία Ντρουβάρη (τραγούδι), ο Ανδρέας Γκολφινόπουλος (ούτι, μπουζούκι, μπάσο, τραγούδι), ο Σταύρος Ξιούρας (κλαρίνο, σαξόφωνο, πιάνο), ο Γιώργος Μπαράκος (κρουστά) και ο Πάνος Καββαθάς (κιθάρα, τραγούδι), έχουν καταφέρει να συνδυάσουν ήχους και χρώματα από όλη την ελληνική μουσική σκηνή, χτίζοντας έτσι τη δική τους ξεχωριστή μουσική ταυτότητα.

Οι «Replica» μετράνε ήδη τρία χρόνια εμφανίσεων σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ της Πάτρας αλλά και σε άλλες πόλεις.

Προσανατολίζονται στη συνεργασία και με άλλους διακεκριμένους καλλιτέχνες, σκοπεύοντας η επαφή με τον Χρήστο Θηβαίο και το opening στη συναυλία του, να είναι η πρώτη από μια σειρά αντίστοιχων εμφανίσεων. Παράλληλα προετοιμάζονται για τις επόμενες συναυλίες τους και τις συμμετοχές τους σε Φεστιβάλ.

Η  συναυλία θα δοθεί στη μουσική σκηνή «Frida Bar & Live Stage».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture