Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καταγγελία στο thebest.gr: Ασυνόδευτα Βοοειδή βόσκουν και χαλούν αγροτικές καλλιέργειες

Καταγγελία στο thebest.gr: Ασυνόδευτα Βο...

Ο πολίτης που επικοινώνησε με το σάιτ μας είπε πως πρόκειται για 100 με 150 ζώα που έχουν καταστρέψει καλλιέργειες κερασιών και αμπέλια

Συμπολίτης από την περιοχή του Άνω Καστριτσίου που είναι αγρότης – καλλιεργητής στο επάγγελμα κατήγγειλε στο thebest.gr ότι στην περιοχή υπάρχουν βοοειδή κοντά 100 με 150 τον αριθμό που τους τελευταίους μήνες βόσκουν ελεύθερα με συνέπεια να καταστρέφουν τις καλλιέργειες του που είναι κεράσια, αμπέλια, κρεμμύδια, κ.α.

Ο κ. Ευγένιος Τσάμης όπως είναι το όνομα του, όπως ανέφερε στο thebest.gr ήδη κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην αστυνομία που παρέλαβε ο αξιωματικός υπηρεσίας ενώ μαζί και με συντοπίτες του που επίσης έχουν υποστεί ζημιά από την ανεξέλεγκτη βοσκή των βοοειδών, θα μετέβαιναν στο αστυνομικό τμήμα στην Ανθούπολη για να δώσουν στοιχεία και να διαμαρτυρηθούν. «Είναι ζώα που εδώ και καιρό είναι ασυνόδευτα και έχουν καταστρέψει τις καλλιέργειες μας», ανέφερε ο κ. Τσάμης, ο οποίος ρωτώντας σε ποιον ανήκουν τα ζώα, του είπαν πως είναι μίας συγκεκριμένης οικογένειας.

Σε κάθε περίπτωση αν πράγματι ανήκουν σε κάποιον μπορεί να διευθετηθεί το θέμα ώστε τα ζώα να μπουν σε κάποιο μαντρωμένο χώρο και όχι να περιφέρονται και να προκαλούν άθελα τους ζημιά και βλάβη στα χωράφια με καλλιέργειες των κατοίκων του Άνω Καστριτσίου.   

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις