Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Oχι μόνο Μαρία Μενούνος, Celia Kritharioti x 4 στα φετινά Oscars

Oχι μόνο Μαρία Μενούνος, Celia Krithario...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Tέσσερις επώνυμες κυρίες ντύθηκαν από την Eλληνίδα designer που έχει πια μονιμοποιηθεί στα διεθνή red carpet events

Εχει σταθεροποιήσει την παρουσία των super glam δημιουργιών της σε επίσημα red carpet events η διεθνούς φήμης ελληνίδα σχεδιάστρια Celia Kritharioti. Στα φετινά Οσκαρ  επέλεξαν τέσσερις γνωστές κυρίες την καταξιωμένη couturier. Τα περισσότερα φλας κέρδισε η διάσημη και πολύ δημοφιλής στην Αμερική, ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος. Πήγε στην απονομή με στράπλες, εφαρμοστή τουαλέτα στο έντονο πράσινο της μόδας με το στοιχείο των φιόγκων να επαναλαμβάνεται μπροστά.

Η Erin Lim Rhodes, η ανταποκρίτρια του καναλιού E! Φόρεσε μια πολύ ρομαντική δημιουργία σε μπεζ. Ένα διάφανο  midi dress σε nude απόχρωση, κεντημένο με πέρλες με ενσωματωμένο κορσέ.(Αν θυμάστε το εν λόγω φόρεμα είχε εντυπωσιάσει στον προτελευταίο τελικό του GNTM).

Το περιζήτητο supermodel Jasmine Tookes εμφανίστηκε στο after party των Oscars, που  έχει καθιερώσει το Vanity Fair, με μία μάξι τουαλέτα σε μαύρο χρώμα με μεγάλο φιόγκο στο μπούστο και cutouts ψηλά στην κοιλιά.

Τέλος στοίδιο event φόρεσε Celia Kritharioti  η βρετανίδα ηθοποιός Annabelle Wallis. Μια  μάξι στράπλες δημιουργία από ντραπέ οργάντζα, με πλούσια φούστα σε γλυκιά, κοριτσίστικη απόχρωση του ροζ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View