Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Μάθε πώς ο πόλεμος επηρεάζει το ηλεκτρονικό σου κατάστημα και πώς μπορείς να προστατεύσεις την επιχείρησή σου

Μάθε πώς ο πόλεμος επηρεάζει το ηλεκτρον...

H BitMyJob μας ενημερώνει

Αδιαμφισβήτητα ένας πόλεμος, από όπου και αν προέρχεται, δημιουργεί ένα κλίμα ανασφάλειας. Πόσο μάλλον όταν σε αυτόν εμπλέκεται από τη μία πλευρά μία ευρωπαϊκή χώρα και από την άλλη μία τεράστια δύναμη με σημαντικό ορυκτό πλούτο και μεγάλη εξαγωγική παρουσία. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι και το ηλεκτρονικό εμπόριο θα επηρεαστεί, έτσι και οι ιδιοκτήτες των eshop θα πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους για να ελαχιστοποιήσουν τις αρνητικές επιπτώσεις.

Προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα

Η Ρωσία είναι ένας σημαντικός εξαγωγέας καυσίμων, πολύτιμων μετάλλων, χαλκού, σιδήρου αλλά και ξύλου. Με την επικρατούσα κατάσταση και τις πολυάριθμες οικονομικές κυρώσεις, οι προμήθειες των πρώτων υλών αναμένεται (στην καλύτερη περίπτωση) να καθυστερήσουν πολύ. Καθυστέρηση στην ροή των πρώτων υλών ταυτόχρονα σημαίνει και καθυστέρηση στην γραμμή παραγωγής προϊόντων αλλά και αύξηση του κόστους αφού η εφοδιαστική αλυσίδα θα υπολειτουργεί. Χρειάζεται περαιτέρω αξιολόγηση για το κατά πόσο η διαθεσιμότητα των προϊόντων που εμπορεύεται ένα eshop θα επηρεαστεί από αυτές τις συνθήκες.

Ενδεχόμενη αύξηση των μεταφορικών στις Courier

Οι ίδιες παράμετροι που επηρεάζουν την εφοδιαστική αλυσίδα, διαμορφώνουν αντίστοιχα και τις τιμές καυσίμων, κάτι που ήδη έχει γίνει αισθητό και στην χώρα μας. Ακριβότερα καύσιμα και λιγότερες αποστολές μικροδεμάτων,  ταυτόχρονα σημαίνει μοιραία αύξηση του κόστους μεταφορικών ή επιπρόσθετες καθυστερήσεις στις παραδόσεις μικροδεμάτων. Η συνέπεια στις παραδόσεις καθώς και το κόστος μεταφορικών είναι παράγοντες ζωτικής σημασίας για ένα eshop, και σίγουρα θα πρέπει να αξιολογηθούν μεμονωμένα από τους ιδιοκτήτες.

Μειωμένη αγοραστική δύναμη

Με τους καταναλωτές να επωμίζονται το πραγματικό «κόστος» του πολέμου σε ακριβότερα καύσιμα και ηλεκτρισμό αλλά και σε ακριβότερα προϊόντα πρώτης ανάγκης, πόσο πιθανό είναι να πραγματοποιήσουν αυθόρμητες διαδικτυακές αγορές;

Τρόποι Αντιμετώπισης

Ένας στρατηγικός σχεδιασμός τόσο σε επίπεδο λειτουργίας όσο και σε επίπεδο marketing, μπορεί να είναι καθοριστικός για την επιβίωση ενός eshop.  Με κατάλληλους και καλά καταρτισμένους συνεργάτες είναι εφικτή μία ανάλυση που θα οδηγήσει τους ιδιοκτήτες eshop σε καλύτερες και καθαρότερες αποφάσεις. Η συμβουλευτική στο ecommerce είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη στις μέρες μας, και θα πρέπει να λαμβάνεται από έμπειρους και άρτια καταρτισμένους μηχανικούς.

Η BitMyJob είναι μία εταιρεία με έδρα την Πάτρα που εξειδικεύεται στην κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων και εταιρικών ιστοσελίδων από το 2008. Μέσα στα 14 χρόνια λειτουργίας της, έχει ολοκληρώσει επιτυχώς δεκάδες έργα για τον ιδιωτικό τομέα, και έχει καταφέρει συνεργασία με μεγάλα διεθνή brand, όπως Solgar, Hunkemoller, Sea-Doo αλλά και πολλά κορυφαία ελληνικά brand όπως Brandbags, BalloonFire, BarisLight, Unimax, κ.α. Στον δημόσιο τομέα έχει αναλάβει δεκάδες έργα ευρωπαϊκών προγραμμάτων και έχει διαρκής συνεργασία με κορυφαίες Ομοσπονδίες στον αθλητικό χώρο όπως την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο (ΕΛΟΤ), την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης (ΕΛΟΠ), την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών (ΕΟΑΒ), τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΣΚΟΕ), κ.α.

Η BitMyJob δεν σχεδιάζει και κατασκευάζει απλά ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Μοιράζεται την εμπειρία που έχει αποκομίσει από συνεργασίες με άλλα κορυφαία brand όλα αυτά τα χρόνια, και δημιουργεί προσαρμοσμένες λύσεις για κάθε ανάγκη. Στη συνέχεια συμβουλεύει και κατευθύνει τους συνεργάτες της, για πετυχημένες πωλήσεις και διακρίσεις στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου. Σκοπός δεν είναι να δημιουργηθεί ένα ακόμη ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά μία επιχειρηματική ιδέα που θα καταφέρει να αξιοποιήσει στο μέγιστο τη δυναμική της αγοράς eCommerce.

Για επικοινωνία και online συμβουλευτική, επικοινωνήστε απευθείας μέσω email ή στα τηλέφωνα της εταιρείας.

Info

BitMyJob

Πανεπιστημίου 185, Πάτρα

τηλ: 2612 615218

site: bitmyjob.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά