Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ντεπαρντιέ: “Σταματήστε αυτόν τον αδελφοκτόνο πόλεμο”

Ντεπαρντιέ: “Σταματήστε αυτόν τον αδελφο...

Όλα όσα είπε

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, ζητεί με δηλώσεις του στο γαλλικό πρακτορείο “να παύσουν τα όπλα και να γίνουν διαπραγματεύσεις”. Είναι η πρώτη δημόσια δήλωση του ηθοποιού μετά τη ρωσική εισβολή.

“Η Ρωσία και η Ουκρανία ήταν πάντα αδελφικές χώρες. Είμαι εναντίον αυτού του αδελφοκτόνου πολέμου. Παύστε τα όπλα και διαπραγματευτείτε”, είπε.
Η έκκληση αυτή γίνεται ενώ ο ρωσικός στρατός συνεχίζει να αναπτύσσεται σε μια προσπάθεια να πάρει τον έλεγχο του Κιέβου και το κέντρο του Χάρκοβο, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Ουκρανίας που δεν απέχει πολύ από τα ρωσικά σύνορα.

 Ο Γάλλος σταρ του κινηματογράφου, ο οποίος έχει γαλλική  και  ρωσική υπηκοότητα, κάλεσε το AFP στο τηλέφωνο για να κάνει τη δήλωση. Είχε αποκτήσει ρωσικό διαβατήριο τον Ιανουάριο του 2013, εν μέσω διαφωνιών με τη φορολογική πολιτική του προέδρου Φρανσουά Ολάντ.

“Θεωρώ φυσιολογικό να πληρώνω, αλλά όχι σε… μ@@@@@ς που νομίζουν ότι κάνουν καλό”, δήλωσε στο περιοδικό Le Point το 2014.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight