Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Κόφτης» φιλοδοξιών για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ο Γ. Παπανδρέου στην Αχαΐα- «Μυρίζουν» εκλογές;

«Κόφτης» φιλοδοξιών για το ψηφοδέλτιο το...

Ποιες "ζυμώσεις" γίνονται

Ως «κόφτης» φιλοδοξιών λειτουργεί η –αδιαπραγμάτευτη μέχρι αυτή τη στιγμή- παραμονή του Γιώργου Παπανδρέου στο ψηφοδέλτιο της Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές όποτε και αν αυτές γίνουν (αν και φαίνεται να πλησιάζουν ακόμη περισσότερο μετά τα … τύμπανα του πολέμου).

Οι πληροφορίες λένε ότι η παραμονή Παπανδρέου στην Αχαΐα έχει απενεργοποιήσει ήδη το ενδιαφέρον πολλών επίδοξων «μνηστήρων» της βουλευτικής έδρας καθώς η εκτίμηση ότι είναι δυνατόν να υπάρξει και δεύτερη έδρα για το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ στο νομό, κρίνεται ως επικινδύνως αισιόδοξη με αποτέλεσμα να λοξοκοιτάζουν προς άλλες κατευθύνσεις. Δεν λείπουν και αυτοί που επενδύουν στη λογική της απόσυρσης του ενδιαφέροντος Παπανδρέου για την Αχαΐα γεγονός που θα συνέβαινε, λένε οι πληροφορίες, μόνο εφόσον του προσφερόταν θέση στο Επικρατείας, κάτι που δεν διαφαίνεται καθώς ο Ανδρουλάκης με το Επικρατείας επιθυμεί να σηματοδοτήσει τη νέα εποχή και την ανανέωση.

Κοντά και αυτοί που επενδύουν στην προσδοκία της μετακίνησης Παπανδρέου σε υψηλό ευρωπαϊκό (ή άλλο) πόστο μετά τις εκλογές, κάτι που θα σήμαινε ότι ο δεύτερος στη σειρά θα καταλάμβανε τη θέση. Δεν λείπουν και οι «αναποφάσιστοι της σιγουριάς». Αυτοί δηλαδή που ταλαντεύονται και αναμένουν την τελευταία στιγμή να αποφασίσουν πεδίο διεκδίκησης με όποιον κίνδυνο μπορεί να συνεπάγεσαι κάτι τέτοιο. Όπου να΄ναι πάντως θα έχουμε εκδήλωση των πρώτων προθέσεων καθώς ήδη χθες έφτασε στα email των ανά τη χώρα υποψηφίων βουλευτών της προηγούμενης αναμέτρησης, και φυσικά και στους Αχαιούς, το παρακάτω μήνυμα από τον επικεφαλής της επιτροπής ψηφοδελτίων Βαγγέλη Αργύρη:

«Αποτελεί βούλησή μας, ο τρόπος κατάρτισης των ψηφοδελτίων μας να διαπνέεται απ’ τις αρχές για ένα κόμμα ανοικτό, συμμετοχικό, αξιοκρατικό, αποκεντρωμένο και ψηφιακά σύγχρονο, ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας να επιλέξουν για την εκπροσώπησή τους ανθρώπους ικανούς, άξιους, με ευρύτερες κοινωνικές αναφορές. Απευθυνόμαστε, λοιπόν με το παρόν μήνυμα κατά προτεραιότητα σε όλους τους υποψηφίους των προηγούμενων εκλογών και στον καθένα σας ξεχωριστά, ώστε, σε περίπτωση που επιθυμείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή σας στο ψηφοδέλτιο της παράταξης των προσεχών εθνικών εκλογών, να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα». Το μήνυμα αυτό, πέραν των άλλων, μας προϊδεάζει και για εκλογική ετοιμότητα, δίνοντας τροφή για σενάρια πρόωρων εκλογών.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις