Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ατέλειωτο πάρκινγκ και σήμερα ο Μόλος- Δεν καταλαβαίνουν ούτε από εκκλήσεις, ούτε από κλήσεις οι οδηγοί- ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ατέλειωτο πάρκινγκ και σήμερα ο Μ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Οι έλεγχοι τόσο από το Λιμενικό όσο και από την τροχαία, δεν πτοούν τους οδηγούς

Ένα μεγάλο υπαίθριο παρκινγκ εξακολουθεί να είναι ο Μόλος της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα παρά τις εκκλήσεις της δημοτικής αρχής και τις κλήσεις που πέφτουν βροχή.

Μόλις μερικές ημέρες από την αυτοψία που έκανε η  Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού – Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού, Αναστασία Τογιοπούλου μαζί με τον Διοικητή της Τροχαίας Πάτρας  Χρήστο Ντεμίρη, προκειμένου να διαπιστωθεί επί τόπου το πρόβλημα με την παράνομη στάθμευση, οι Πατρινοί επιμένουν να παρκάρουν μέσα στον Μόλο και να τον μετατρέπουν σε ένα τεράστιο και επικίνδυνο υπαίθριο πάρκινγκ.

Οι έλεγχοι τόσο από το Λιμενικό όσο και από την τροχαία, δεν πτοούν τους οδηγούς, καθώς συνεχίζουν να παρκάρουν στον Μόλο και στις δυο πλευρές του, ακόμα και δίπλα από την θάλασσα, με ό,τι κινδύνους μπορεί αυτό να εγκυμονεί (έχουμε ήδη θρηνήσει ως πόλη θύματα στο συγκεκριμένο σημειο).  

Οι κλήσεις που έχουν κοπεί και σήμερα για παράνομο παρκάρισμα είναι αμέτρητες όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του thebest.gr.

Η Αντιδήμαρχος κ. Τογιοπούλου, μετά την αυτοψία της την περασμένη εβδομάδα είχε τονίσει ότι ο Μόλος προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για πεζούς και όχι για στάθμευση οχημάτων.

Σε σχετική ανακοίνωση, που είχε βγάλει τότε ο Δήμος Πατρέων, είχε αναφερθεί στα τέσσερα δημοτικά πάρκινγκ, υπενθυμίζοντας που βρίσκονται αλλά και ότι είναι δωρεάν. Στον Άγιο Διονύσιο, με είσοδο από Αθηνών, το πάρκινγκ «Γιώργος Καλεντζώτης», ότια του Φάρου με είσοδο από Γούναρη ή Παπαφλέσσα και νότια του ΝΟΠ, με είσοδο από Ιεροθέου.

Μάλιστα από το παρκινγκ «Γιώργος Καλεντζώτης» οι οδηγοί και οι επιβάτες μπορούν να επιβιβαστούν στα λεωφορεία του Δήμου, που κάνουν τη διαδρομή: Πάρκινγκ – Γούναρη – Μόλος και αντιστρόφως, από τις 7 π.μ. έως τις 9.30 μ.μ.

Σημειώνεται πάντως ότι στο μόλο η πρόσβαση με το αυτοκίνητο εξακολουθεί να είναι πανεύκολη καθώς δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει και όταν τοποθετείται οποιοδήποτε στοιχείο παρεμπόδισης, απλά μετακινείται με τους οδηγούς στο πλαίσιο της εμπέδωσης του αισθήματος ατιμωρησίας που επικρατεί στην πόλη. Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί αδυνατεί ο Δήμος να τοποθετήσει μια ελεγχόμενη μπάρα σε χώρο που επί χρόνια διεκδικούσαμε και δεν μπορούμε να περιφρουρήσουμε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις