Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Μοναδική εμπειρία shopping με τη λαμπερή υπογραφή της Folli Follie

Μοναδική εμπειρία shopping με τη λαμπερή...

Στο κέντρο της Πάτρας

Με την πιο λαμπερή διάθεση, η Folli Follie υποδέχεται τους λάτρεις της μόδας και του ξεχωριστού στυλ στο νέο της κατάστημα στον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου. Το αγαπημένο lifestyle brand επιστρέφει στην καρδιά του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της Πάτρας με τις πιο εντυπωσιακές και on-trend συλλογές κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ με την υπογραφή της Folli Follie.

Οι νέες δημιουργίες φιλοξενούνται σε έναν μίνιμαλ χώρο με λιτές σχεδιαστικές γραμμές στις αποχρώσεις του λευκού και του signature πορτοκαλί, αντικατοπτρίζοντας την ενέργεια και τον λαμπερό χαρακτήρα της Folli Follie. Στο πλαίσιο ανάπτυξης του δικτύου πωλήσεων του Ομίλου FF Group, η αχαϊκή πρωτεύουσα αποκτά ένα νέο, υπέροχο προορισμό για μοναδικές επιλογές δώρων. Στο νέο κατάστημα Folli Follie μπορείτε να ανακαλύψετε μοναδικές προτάσεις δώρων για εσάς και τους αγαπημένους σας ανάμεσα σε μία μεγάλη επιλογή από σχέδια για κάθε διαφορετικό στυλ.

Για τους λάτρεις των statement κοσμημάτων, οι stylish αλυσίδες της Τhe Chain Addiction Collection και η κομψή συλλογή The Simple Reflection αποτελούν ιδανική επιλογή, ενώ για τους αθεράπευτα ρομαντικούς τα floral μοτίβα της The Dreamy Flower Collection - με βάση το ασήμι- θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Για τις γυναίκες που αγαπούν το κλασικό στυλ και την διαχρονικότητα, προτείνονται κοσμήματα διακοσμημένα με costume πέρλες από την συλλογή The Pearl Effect Collection. Για τις καθημερινές βόλτες στην πόλη με απαράμιλλο στυλ μπορείτε να επιλέξετε μία από τις trendy καπιτονέ τσάντες της Εssential Street Collection.

Ζήστε μία μοναδική εμπειρία shopping με την λαμπερή υπογραφή της Folli Follie στο κέντρο της Πάτρας. 


Folli Follie Ρήγα Φεραίου 206, follifollie.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά