Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία του Άλκη: Ποιους «καίει» το DNA

Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία του Άλκ...

Νέα στοιχεία

Την ώρα που οι κατηγορούμενοι για την Δολοφονία του Άλκη Καμπανού τα ρίχνουν ο ένας στον άλλο, τα αποτελέσματα DNA αποκάλυψαν ότι ο 21 ετών Έλληνας που κρατούσε το δρεπάνι είναι ένας εκ των δύο που μαχαίρωσε τον 19χρονο φοιτητή την μοιραία νύχτα της 1ης Φεβρουαρίου. Αν και αρχικά είχε ισχυριστεί ότι με το δρεπάνι χτύπησε μόνο έναν από τους δύο φίλους του Άλκη τα εργαστηριακά αποτελέσματα, όπως όλα δείχνουν, ανατρέπουν τον ισχυρισμό του.


Σύμφωνα με τα συμπεράσματα των εργαστηρίων που έφερε στο φως της δημοσιότητας το “Ράδιο Θεσσαλονίκη”, Στη λαβή του φονικού όπλου βρέθηκε γενετικό υλικό του φίλου του Άλκη, καθώς σύμφωνα με τα συμπεράσματα είτε προσπάθησε να το πάρει από τον 21χρονο την ώρα της επίθεσης, είτε το πήρε από το έδαφος και το πέταξε στη θέση που τελικά εντοπίστηκε.

Σύμφωνα με τα ίδια συμπεράσματα στο πατάκι του αυτοκινήτου εντοπίστηκε σε σκουρόχρωμες κηλίδες το DNA του άγνωστου μέχρι στιγμής συμμετέχοντα στην επίθεση που όπως ανέφερε ένας από τους συλληφθέντες ονομάζεται “Ντίνος”, για τον οποίο συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών.

Πάντως, ο 21 ετών κατηγορούμενος που υποδείχθηκε από τους συγκατηγορουμένους του ως το πρόσωπο που κρατούσε το δρεπάνι φέρεται να αποδέχθηκε πως το χρησιμοποίησε όχι όμως - όπως απολογήθηκε - σε βάρος του 19χρονου αλλά εναντίον «κάποιου που πρόλαβε κι έφυγε». Ο ίδιος κατηγορούμενος, κατά πληροφορίες, κατονόμασε τον 25χρονο συγκατηγορούμενό του, τον «Αθηναίο» δηλαδή, ως το πρόσωπο που κατάφερε θανατηφόρα χτυπήματα με μαχαίρι στον 19χρονο Αλκη ενώ φέρεται να υπέδειξε στην ανακρίτρια και το σημείο όπου πετάχτηκε το μαχαίρι ώστε να το εντοπίσουν οι αστυνομικοί.


Ο 25χρονος «Αθηναίος» φέρεται, πάντως, να παραδέχθηκε ότι ««τσίμπησε με το μαχαίρι τον Άλκη». Ισχυρίστηκε επίσης ότι ο 21χρονος, - ο οποίος είχε υποδείξει την Πέμπτη τον «Αθηναίο» ως δράστη της δολοφονίας- χτύπησε τον Άλκη με το δρεπάνι. Για την ακρίβεια είπε ότι έδωσε δύο «τσιμπιές» στην αριστερή πλευρά ενός παιδιού, αλλά δεν θυμάται αν ήταν ο Αλκης και κατόπιν ακολούθησε αναταραχή και χάθηκαν στα στενά. Φέρεται ακόμη να παραδέχθηκε ότι αυτός κρατούσε το karambit.

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί ο 20χρονος αλβανικής καταγωγής, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δεν κρατούσε κάποιο αντικείμενο και δεν χτύπησε κανέναν, παρά μόνο καταδίωξε κάποια άτομα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις