Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δολοφονία Άλκη: Αλληλοκαρφώματα μεταξύ των συλληφθέντων – Ο ρόλος του 20χρονου που παραδόθηκε στην Αλβανία

Δολοφονία Άλκη: Αλληλοκαρφώματα μεταξύ τ...

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, καθώς οι συλληφθέντες κατηγορούμενοι έχουν αρχίσει τα αλληλοκαρφώματα για το ρόλο του καθενός στη μοιραία επίθεση του τάγματος θανάτου.

Χθες, άλλοι τρεις που απολογήθηκαν –  πρόκειται για δύο νεαρούς, 21 ετών, κι έναν 23χρονο – πήραν το δρόμο προς τις φυλακές. Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, επέβαιναν σε δύο από τα τρία αυτοκίνητα με τα οποία οι δράστες μετέβησαν στο σημείο της φονικής επίθεσης.

Την ίδια στιγμή, στα χέρια των ελληνικών Αρχών βρίσκεται ο 20χρονος εμπλεκόμενος στην υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη ο οποίος είχε διαφύγει στην Αλβανία και παραδόθηκε χθες.

Μένει να ξεκαθαριστεί ποιος ήταν ο ρόλος του στη δολοφονική επίθεση της συμμορίας ενώ ο ίδιος υπόσχεται αποκαλύψεις για το πως έδρασε το τάγμα θανάτου.

Μυστήριο με το 12ο άτομο
Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τη δολοφονία του Άλκη, συνεχίζει να υπάρχει ένα μυστήριο με τον 12ο εμπλεκόμενο στη δολοφονία , ο οποιος πρόκειται για τον οδηγό του τρίτου αυτοκινήτου, ο οποίος και παραμένει ασύλληπτος.

Μέχρι στιγμής, ο εν λόγω άντρας θεωρούνταν «φάντασμα», αφού κανείς δεν γνώριζε την ταυτότητά του. Το μόνο που γνώριζαν είναι ότι πρόκειται για κάτοικο Ωραιοκάστρου.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, φαίνεται πως στενεύει ο κλοιός για τον 12ο εμπλεκόμενο, αφού οι αρχές γνωρίζουν το μικρό του όνομα, ενώ έχουν και μια περιγραφή για την εμφάνισή του. Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι το τρίτο όχημα παραμένει άφαντο ακόμα.

Πλέον, για τις αρχές θεωρείται κομβικό σημείο να αποσαφηνίσουν τον ρόλο του ατόμου αυτού. Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό, θεωρείται πολύ σημαντική η κατάθεση, την Παρασκευή του 25χρονου «Αθηναίου», ο οποίος παραδόθηκε χθες, Τετάρτη, στην αστυνομία.

Τι είπαν στην απολογία τους για το μοιραίο βράδυ
Κατά τα λοιπά, όπως έγινε γνωστό, τα τρία άτομα που απολογήθηκαν χθες,  παραδέχθηκαν ότι βρίσκονταν στο σημείο του εγκλήματος, αλλά αρνήθηκαν ότι ήταν αυτοί που ευθύνονται για τη δολοφονία του 19χρονου φοιτητή, ο θάνατος του οποίου, όπως προέκυψε από τη ιατροδικαστική εξέταση, προκλήθηκε από το συνδυασμό των χτυπημάτων στα κάτω άκρα και τα κατάγματα στο κεφάλι του.

Ο 21 ετών κατηγορούμενος που υποδείχθηκε από τους συγκατηγορουμένους του ως το πρόσωπο που κρατούσε το δρεπάνι, φέρεται πράγματι να αποδέχθηκε πως το χρησιμοποίησε όχι όμως -όπως απολογήθηκε- σε βάρος του 19χρονου αλλά εναντίον «κάποιου που πρόλαβε κι έφυγε».

Ο ίδιος κατηγορούμενος, κατά πληροφορίες, κατονόμασε τον 25χρονο συγκατηγορούμενό του , τον λεγόμενο «Αθηναίο», ως το πρόσωπο που κατάφερε θανατηφόρα χτυπήματα με μαχαίρι στον άτυχο φοιτητή, ενώ φέρεται να υπέδειξε στην ανακρίτρια και το σημείο όπου πετάχτηκε το μαχαίρι ώστε να εντοπιστεί από την αστυνομία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις