Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Με νοιάζει μόνο το παιδί μου» λέει στο thebest η μητέρα της 14χρονης

Πάτρα: «Με νοιάζει μόνο το παιδί μου» λέ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Θα αποφυλακιστεί αύριο το πρωί από τις δικαστικές φυλακές Τρίπολης

Την  αποφυλάκιση του προπονητή που κατηγορείται για παρενόχληση 14χρονης, στην Πάτρα, σχολίασε μιλώντας στο thebest.gr  η μητέρα της. «Με νοιάζει το παιδί μου και τι ζημιά έχει προκαλέσει όλο αυτό που ζούμε στην οικογένεια μας. Από εκεί και πέρα περιμένουμε την τελική απόφαση του δικαστηρίου» ανέφερε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.

Πάτρα: Αποφυλακίζεται ο προπονητής που κατηγορείται για παρενόχληση 14χρονης

Υπνεθυμίζεται ότι η  14χρονη και η οικογένειά της δέχθηκαν πολλές επιθέσεις μετά την καταγγελία ιδίως στα sοcial media από πρόσωπα που κατέβαλαν προσπάθεια να διασύρουν την ανήλικη κάνοντας ακόμη και χρήση φωτογραφιών από το προφίλ της η εμφανίζοντας ως φωτογραφίες προφίλ της φωτογραφίες άλλου ανήλικου κοριτσιού. Η μητέρα της στάθηκε από την πρώτη στιγμή βράχος στο πλευρό της και εξακολουθεί να διατηρεί χαμηλά τους τόνους περιμένοντας τη απόφαση του δικαστηρίου. 

Την ίδια στιγμή, ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου Χρήστος Τσόλκας αναφέρει ότι στο thebest.gr ότι «πρόκειται για μία δικαίωση. Η απόφαση βασίστηκε στα στοιχεία της δικογραφίας ενώ θεωρούμε ότι αποκαταστάθηκε μία αδικία που είχε γίνει σε βάρος του πελάτη μου».

Να θυμίσουμε ότι η καταγγελία και η κατάθεση της 14χρονης παρουσία ψυχολόγου, είχαν οδηγήσει στην προφυλάκιση του προπονητή. Το αίτημα άρσης της κράτησης του γνωστού προπονητή που έχει κατηγορηθεί από 14χρονη αθλήτρια για σεξουαλική επίθεση και ασελγείς πράξεις σε βάρος της έγινε δεκτό και ο προπονητής θα αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 2.000 ευρώ και την υποχρέωση να βρίσκεται στο οικείο του Αστυνομικό Τμήμα κάθε 15 ημέρες. Ο προπονητής αρνείται τις κατηγορίες από την πρώτη στιγμή.

«Ο κατηγορούμενος θα αποφυλακιστεί αύριο το πρωί από τις δικαστικές φυλακές Τρίπολης, όπου και κρατείται. Ο εντολέας μας αναμένει τουλάχιστον μία συγγνώμη από παρουσιαστές εκπομπών που τον διέσυραν και τον προκαταδίκασαν, διορίζοντας ακόμη και δικηγόρους εις βάρος του» αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ο Αλέξης Κούγιας.

Η κατάθεση της 14χρονης

Η 14χρονη είχε καταθέσει: «Σε όλο το σώμα αλλά κυρίως από τη μέση και κάτω και όλο και περισσότερη ώρα, αλλά εγώ δεν του είπα τίποτα γιατί δεν ήξερα τι να κάνω εκείνη την ώρα» επισημαίνοντας ότι «την ακουμπούσε σε όλες τις περιοχές του σώματός της». Ερωτηθείς από το προανακριτικό υπάλληλο για το αν τα εν λόγω αγγίγματα ήταν στο πλαίσιο της προπόνησης, εκείνη κατηγορηματικά απάντησε αρνητικά, αιτιολογώντας ότι «την ακουμπούσε κάτω από τη μέση και ήταν πιο έντονο».

Η ανήλικη ανέφερε ακόμα ότι «αρχικά τη χάιδευε παντού και εν συνεχεία την πίεζε με το χέρι του σκοπεύοντας πάνω από τα ρούχα στα γεννητικά όργανα και στην περιοχή του πρωκτού ακόμη πιο έντονα, ενώ κάποια στιγμή επιχείρησε να της αφαιρέσει την μπλούζα. Ταυτόχρονα, δε, τη θώπευε σε όλο της το σώμα στα γεννητικά όργανα και στην περιοχή του πρωκτού και είχε κολλήσει το σώμα του πάνω, της ανέφερε ότι έχει πάρα πολύ ωραίο σώμα».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις