Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Γνωστός στις αρχές ο πατρινός συλληφθείς για τη ληστεία στα ΕΛΤΑ- Βαρύ το κατηγορητήριο

Πάτρα: Γνωστός στις αρχές ο πατρινός συλ...

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, αμφότεροι οι δράστες ήσαν σεσημασμένοι στον ...χώρο.

Προσωρινά κρατούμενοι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκαν, οι δύο συλληφθέντες που κατηγορούνται για την ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ των Βραχνείκων στις 24 Ιανουαρίου, με λεία περί τα 20.000 ευρώ.

Ο ένας από τους δύο 30χρονους δράστες έχει οδηγηθεί στις Φυλακές Κορυδαλλού, ενώ τις αμέσως επόμενες ώρες αναμένεται και η μεταφορά του δεύτερου συλληφθέντα σε κατάστημα κράτησης. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, αμφότεροι οι δράστες ήσαν σεσημασμένοι στον ...χώρο. Μάλιστα, ο ένας από τους δύο συλληφθέντες είχε -ανεπιτυχώς- προσπαθήσει και στο παρελθόν να διαπράξει αντίστοιχη ενέργεια. Πιο συγκεκριμένα, ο 30χρονος κατηγορούμενος ήταν εκείνος που ανατίναξε το ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς, στο πρώην Δημαρχείο, στην περιοχή της Παραλίας. Το περιστατικό είχε συμβεί στις 12ης Ιανουαρίου 2021.

Τότε, άγνωστοι δράστες είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό και ανατίναξαν το ΑΤΜ, χωρίς όμως να καταφέρουν να αποσπάσουν τα χρήματα, αφού το ΑΤΜ δεν "άνοιξε". Το συγκεκριμένο μηχάνημα είχε μέσα περίπου 80.000 ευρώ.

Μάλιστα, ο δράστης της συγκεκριμένης επίθεσης, προσέγγισε το ΑΤΜ φορώντας κουκούλα και αφού το ανατίναξε και δεν κατάφερε να αποσπάσει τα χρήματα που βρίσκονταν μέσα, έφυγε από το σημείο πεζός.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις