Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σία Κοσιώνη για τον Κώστα Μπακογιάννη: «Στην πρώτη μας γνωριμία ήμουν πολύ ειρωνική μαζί του»

Σία Κοσιώνη για τον Κώστα Μπακογιάννη: «...

Προσωπική εξομολόγηση στην εκπομπή “Προσωπικά” με την Έλενα Κατρίτση

Σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Σία Κοσιώνη η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Προσωπικά” με την Έλενα Κατρίτση. Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη σχέση της με τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη. 

Για τον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχουν η Σία Κοσιώνη ανέφερε: «Αισθάνομαι πολύ ήρεμη και σίγουρη για τη σχέση μας. Ισχύει ότι έχουμε λίγο χρόνο για εμάς, αυτό συμβαίνει όμως στα περισσότερα ζευγάρια. Σε εμάς ίσως είναι λίγο χειρότερο. Εγώ κάθομαι τα Σαββατοκύριακα, ο Κώστας δουλεύει. Τον καταλαβαίνω όμως… Δεν έχω καλύτερο από το να πάμε κάπου οι δυο μας ένα βράδυ… Το να είμαστε οι δυο μας με χορταίνει όσο τίποτα. Είναι ποιοτικός ο χρόνος που περνάμε και αυτό για μένα είναι σημαντικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Στη συνέχεια στην εκπομπή μίλησε ο ίδιος ο Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος ενθυμούμενος την πρώτη τους γνωριμία είπε:

«Η πρώτη γνωριμία τους ήταν ραδιοφωνική, τότε ήμουν 30-32 ετών, έβαζα υποψήφιος για δήμαρχος Καρπενησίου. Έτρεμα σαν το ψάρι, σηκώνω το τηλέφωνο και η Σία με… έκοψε φέτες. Κλείσαμε το τηλέφωνο και λέω “προφανώς η συγκεκριμένη δε με συμπαθεί πάρα πολύ”. Ξαναβρεθήκαμε μετά από καιρό και τα υπόλοιπα είναι ιστορία».

Η Σία Κοσιώνη επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του λέγοντας πως ήταν ιδιαίτερα ειρωνική και σκληρή μαζί του, τόσο που μετά τον πήρε τηλέφωνο για να του πει ότι δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί του αλλά αυτή είναι η δουλειά της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight