Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Dimitrioglou Sport: Μισός αιώνας στο κέντρο

Dimitrioglou Sport: Μισός αιώνας στο κέντρο

"Το όραμά μας στην περίπτωση του Dimitrioglou Sport ήταν ένας καινούριος, σύγχρονος και λειτουργικός χώρος σε εμπορικά αναπτυσσόμενο πεζόδρομο"

Με τα sneakers και την athleisure ένδυση να έχουν γίνει τα κυρίαρχα αντικείμενα του πόθου στην παγκόσμια αγορά, η Πάτρα έχει να επιδείξει το δικό της brand name κόντρα στις πολυεθνικές και στα flagship megastores. To όνομα Δημητρίογλου που πλησιάζει μισό αιώνα στo εμπορικό μας κέντρο, συνδέεται άρρηκτα με τα αθλητικά είδη και τις ετικέτες – πειρασμούς. Adidas, Underarmour, Converse, Asics, Puma, Skechers, Havaianas, Geox και πολλά ακόμη, μας γνέφουν ξεσηκωτικά στα καταστήματα Dimitrioglou Sport στον πεζόδρομο Παντανάσσης και Dimitroglou for Kids στην οδό Γούναρη.

Μιλάμε για ένα νέο life style κίνημα ή την κουλτούρα της άνεσης και του wellness που έχουν επιβληθεί στη σύγχρονη καθημερινότητα; Στην επιχείρηση Δημητρίoγλου μοιάζει να είχαν μαντέψει από νωρίς τις εξελίξεις. Ο Πολύδωρος Δημητρίογλου μας ενημερώνει πως μεγάλωσε μέσα στο sportswear και πως η οικογενειακή επιχείρηση έχει concept. «Στο μαγαζί ξεκίνησα να δουλεύω τα καλοκαίρια στα τέλη της δεκαετίας του '90, ενώ πήγαινα ακόμα σχολείο. Η οικογένειά μου λόγω της ενασχόλησης του πατέρα μου, Γιώργου Δημητρίογλου με την προπονητική - ο οποίος ήρθε τότε πρόσφυγας από την Κωνσταντινούπολη - άνοιξε το 1973 το πρώτο κατάστημα μαζί με τη μητέρα μου. Έχω αναπτύξει μέσα από τα τόσα χρόνια επαφής με το αντικείμενο, ένα πάθος για προκλήσεις. Αναζητώ νέα κίνητρα και μου αρέσει να βάζω πιο ψηλά τον πήχη. Γενικότερα, πιστεύω πως ο κόσμος επιλέγει πού και τι θα ψωνίσει με κριτήριο την ποιότητα, τις καλές τιμές και την καλή εξυπηρέτηση. Το όραμά μας στην περίπτωση του Dimitrioglou Sport ήταν ένας καινούριος, σύγχρονος και λειτουργικός χώρος σε εμπορικά αναπτυσσόμενο πεζόδρομο, όπως συμβαίνει σε πολλές ελληνικές και ευρωπαϊκές πόλεις.

Η ιδέα του Dimitrioglou for kids, ενός καταστήματος αποκλειστικά για τους μικρούς μας φίλους, προέκυψε στην πορεία, αξιοποιώντας τη μακρόχρονη, ιστορική πορεία της επιχείρησης στην οδό Γούναρη. Βασικός άξονας της φιλοσοφίας μας αποτελεί το «πάντρεμα» των χαρακτηριστικών ενός πολυκαταστήματος, όπως η ευρεία γκάμα προιόντων, ηλεκτρονικό κανάλι πωλήσεων, καλαίσθητο περιβάλλον και μεγάλες προσφορές, με αυτά ενός τοπικού καταστήματος με προσωπική εξυπηρέτηση από το έμπειρο staff των καταστημάτων μας».

Ποια προϊόντα άραγε έχουν εξάψει τελευταία το ενδιαφέρον σας ως expert του είδους;

«Παρατηρώ μεγάλη αύξηση στη ζήτηση για άνετα και εύκολα σε συνδυασμούς athleisure ρούχα και υποδήματα για όλες τις ώρες της ημέρας. Extra tip: Διαθέτουμε ευρεία γκάμα εξειδικευμένων running υποδημά[1]των μεγάλων αποστάσεων».

Dimitrioglou Sport Παντανάσσης 35, dimitrioglousport.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά