Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

My Way Hotel & Events: Το νέο city hotel που υπερέχει

My Way Hotel & Events: Το νέο city h...

Αγναντεύοντας τον Πατραϊκό

Mια ανάσα από την καρδιά του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της Πάτρας, δεσπόζοντας στην παραλιακή είσοδο της πόλης που χαϊδεύουν τα νερά του Πατραϊκού Κόλπου, το My Way Hotel & Events είναι η νέα, τετράστερη πρόταση φιλοξενίας που απευθύνεται στο ευρύτερο κοινό των επισκεπτών.

Με 63 υποδειγματικά ευρύχωρα δωμάτια και 2 εκλεπτυσμένες σουίτες, ταχύτατα καθιερώθηκε ως το πιο αγαπημένο city hotel με την ασυναγώνιστη θέα, τη στρατηγική θέση και τις πολύπλευρες παροχές. Με όλα τα μπαλκόνια να «βλέπουν» στη θάλασσα, αποτελεί την φιλόδοξη «επόμενη μέρα» μιας καθολικής ανάπλασης γνώριμων ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων που ευτύχισαν να αξιοποιηθούν, όπως τους αρμόζει.

Αγναντεύοντας την Όθωνος Αμαλίας και τον Μώλο, αλλά και μέχρι τον εμβληματικό Άγιο Ανδρέα και την Πλαζ, το My Way βάζει σε πειρασμό τουρίστες κάθε κατηγορίας, αλλά και τους ίδιους τους κατοίκους της Πάτρας. Οφείλουμε να επισημάνουμε πως πρόκειται για τον απόλυτο ορισμό του «value for money»!

Καταρχήν το πρωινό είναι πάρα πολύ πλούσιο και χορταστικό με έμφαση στα εκλεκτικά τοπικά προϊόντα. Η κουζίνα και το room service λειτουργούν all day, πάντα σε ετοιμότητα να ικανοποιήσουν κάθε απαί[1]τηση. Ενδεικτικά της ποιότητας του εξoπλισμού των δωματίων είναι τα κρεβάτια και τα στρώματα της Cocomat που εγγυώνται μελετημένη ανάπαυση και θαλπωρή, αλλά και το «γεμάτο» mini bar.

Το My Way Ηotel & Events διαθέτει μια άπλετη συνεδριακή σάλα δυναμικού 400 ατόμων, όπου πραγματοποιούνται ποικίλες εκδηλώσεις (συναντήσεις, συγκεντρώσεις, επαγγελματικά και εορταστικά events, ομιλίες, γάμοι κ.λπ.) και βέβαια πολυτελείς και σύγχρονους χώρους υποδοχής. Μοναδικό ατού, βέβαια, το ονομαστό roof garden, ένα super πανοραμικό hot spot, που δικαίως εξελίχθηκε σε talk of the town.

Eδώ έχουμε bar restaurant με υψηλές επιδόσεις στη γευστικότατη μεσογειακή κουζίνα και σε δροσερά ποτά και κοκτέιλ, αλλά και ένα μοναδικό στο είδος του roof garden με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Καταπληκτικό το ρεπερτόριο από δεξιοτέχνες μουσικούς που παίζουν πιάνο, βιολί, σαξόφωνο και τραγουδούν (Βασίλης Ακριβός, Εύη Γκιώνη, Νίκος Βεντούρας). Με αυτό τον τρόπο, το My Way έγινε κομμάτι της πατρινής διασκέδασης και του σημερινού life style της αχαϊκής πρωτεύουσας.

«Ψυχή» όλων των παραπάνω η Σοφία και η Διονυσία Στεφανοπούλου που εποπτεύουν και ενορχηστρώνουν με μεράκι και ενθουσιασμό το καθετί, αλλά και ένα πολυμελές επαγγελματικό team προσωπικού. Άπαντες τιμούν το όραμα ενός πατρινού ευεργέτη, ο οποίος ένιωσε πιο Έλληνας από ποτέ προοδεύοντας και ευημερώντας στην Αμερική, έτσι ώστε να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη ατενίζοντας ένα μέλλον ανάπτυξης και δημιουργίας. (Και εδώ κάπου ακούμε Σινάτρα συνειρμικά, ρομαντζάροντας από ψηλά).

My Way Hotel & Events Λεωφ. Όθωνος Αμαλίας 15, mywayhotel.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά