Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βιασμός ανήλικης στα Πατήσια: Η ταινία που είδε με φίλες της και την έκανε να μιλήσει

Βιασμός ανήλικης στα Πατήσια: Η ταινία π...

Τα πρώτα λόγια της συζύγου του

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον ιερέα που κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη στα Κάτω Πατήσια. Ο 37χρονος ιερέας είναι πατέρας τριών παιδιών και τις ασελγείς πράξεις φέρεται να τις έκανε στο αυτοκίνητο, στο κατηχητικό αλλά και μετά την εξομολόγηση, όπως προκύπτει από την κατάθεση της 16χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος ιερέας διατηρούσε πολύ στενές επαφές με την θεία του παιδιού και μέσω αυτής γνώρισε την ανήλικη, την οποία κακοποίησε σεξουαλικά. Ο εφιάλτης φέρεται να ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2019, λίγο πριν κλείσει τα 13, και συνεχίστηκε έως τον Ιούνιο του 2020. Τότε, το κορίτσι βρήκε τη δύναμη και έφυγε. Εξαφανίστηκε, όμως ο ιερέας-τέρας συνέχισε να την αναζητά, στέλνοντάς της συνεχώς μηνύματα.

Το κορίτσι αποκάλυψε το μαρτύριο που ζούσε τον περασμένο Νοέμβριο. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, αφορμή αποτέλεσε μια ταινία με σεξουαλική κακοποίηση που έβλεπε με φίλες της. Το παιδί “έσπασε”, έβαλε τα κλάματα και τους είπε τι είχε συμβεί. Στη συνέχεια, μίλησε στους γονείς του για τον εφιάλτη που ζούσε και αυτοί απευθύνθηκαν αμέσως στην Αστυνομία.

Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι πάνω στον ιερέα βρέθηκε ένα USB, το οποίο εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ έγινε έρευνα και στο σπίτι του, όπου σε έναν σκληρό δίσκο βρέθηκε πορνογραφικό υλικό. Μάλιστα, ο 37χρονος φέρεται να ανάγκαζε την ανήλικη να του στέλνει άσεμνες φωτογραφίες και ανάλογες φωτογραφίες τις έστελνε και ο ίδιος. Ο ιερέας προσπαθούσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παιδιού λέγοντας του ότι στο πρόσωπό του θα μπορούσε να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη ακόμα και σαν να είναι ο ίδιος ο πατέρας της.

Τα πρώτα λόγια της συζύγου του
Η σύζυγος του ιερέα είναι συγκλονισμένη και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.  «Όταν θα είμαστε έτοιμοι θα απαντήσουμε μόνοι μας. Δυστυχώς, δεν θέλουμε να απαντήσουμε σε κάτι και δεν μπορούμε να απαντήσουμε πουθενά ακόμα. Είμαστε σε πολύ ευάλωτη κατάσταση», δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Από τη πλευρά της, η κουνιάδα του 37χρονου ιερέα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τόνισε ότι κανείς στην οικογένεια δεν γνώριζε τίποτα. «Πρώτη φορά το ακούω. Τόσα χρόνια που τον ξέρω, ούτε είχα ακούσει κάτι, ούτε είχαν υπάρξει δείγματα. Τίποτα. Από όσο ξέρω η σχέση του με την αδελφή μου ήταν μια χαρά» δήλωσε.

«Η οικογένειά μας δεν γνωρίζει κάτι. Αγαπάει τα παιδιά του και την οικογένειά του. Είναι παντρεμένος με την αδελφή μου από το 2007 και έχουν τρία παιδιά. Αν είχε δείξει τέτοια συμπεριφορά, η αδελφή μου δεν θα τον παντρευόταν. Είναι από καλή οικογένεια» συμπλήρωσε.

«Δεν το πιστεύω. Αποκλείεται να έχει κάνει κάτι τέτοιο γαμπρός μου. Δεν θα έβαζε σε κίνδυνο τα παιδιά και την οικογένεια του» κατέληξε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις