Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ποια είναι τα τελευταία ανδρικά trends γι’ αυτή τη σεζόν;

Ποια είναι τα τελευταία ανδρικά trends γ...

Η answear.gr μας ενημερώνει για την χειμερινή ανδρική μόδα

Ζεστά πλεκτά και καλαίσθητα πορτοφόλια, φούτερ αλλά και κοστούμια αποτελούν τα τελευταία ανδρικά trends αυτό τον χειμώνα και θα σας ενθουσιάσουν.
Όταν έρχεται εκείνη η εποχή του χρόνου όπου πρέπει να υποδεχτούμε τις πιο κρύες μέρες μας μοιάζουν όλα λίγο άσχημα, κάτι που βέβαια δεν ισχύει. Όταν ο χειμώνας πλησιάζει, σημαίνει ότι πλησιάζουν και οι νύχτες που μαζευόμαστε γύρω από την φωτιά. Φτάνουν επίσης οι μέρες που ξεκινάνε τα χειμερινά σπορ και οι εξορμήσεις. Όποιος τύπος ανθρώπου και να είστε, το σίγουρο είναι ότι χρειάζεστε συγκεκριμένα ρούχα για να τα κάνετε όλα αυτά. Υπάρχουν ορισμένες τάσεις της μόδας που μπορείτε να ακολουθήσετε. Ωστόσο, και το προσωπικό σας γούστο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Στην ανδρική μόδα υπάρχει μια γενική τάση προς τα ουδέτερα χρώματα, άρα και στους πιο ήπιους συνδυασμούς. Το καμηλό χρώμα σε παντελόνια chino, το ταμπά σε μπουφάν αλλά και το μπεζ σε φούτερ ανδρικά είναι μία τάση της μόδας που θα δείτε πολύ στον δρόμο και φοριέται από όλους τους τύπους ανδρών. Το πιο ευέλικτο στοιχείο αυτής της τάσης είναι η ικανότητά της να ταιριάζει απόλυτα με σχεδόν όλα τα άλλα χρώματα. Το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να επενδύσετε σε ορισμένα βασικά ενδυματολογικά κομμάτια όπως ένα κρεμ σακάκι, ένα ταμπά chino παντελόνι και ένα μπεζ πουκάμισο και να τα διανθίσετε με άλλα ανδρικά αξεσουάρ που θα δώσουν την έμφαση που εσείς θέλετε.

Πώς μπορούμε να φορέσουμε ένα κοστούμι για να δείχνει μοδάτο και κομψό;
Στην σύγχρονη εποχή που ζούμε είναι σίγουρο ότι ο τρόπος που ντυνόμαστε παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην εικόνα μας προς τα έξω. Γι’ αυτό ένα μοντέρνο και κομψό ντύσιμο είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται για να δείχνουμε όμορφοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Είναι καιρός λοιπόν να καθαρίσετε τα λευκά σας αθλητικά παπούτσια και να πλύνετε τα βασικά t-shirt σας γιατί αυτή τη σεζόν θα χρησιμοποιηθούν κατά κόρον. Τα βασικά μπλουζάκια φέτος θα φορεθούν πολύ με κοστούμι και θα φαίνονται το ίδιο κομψά είτε φορεθούν πάνω από το παντελόνι, είτε για μια πιο 80s εμφάνιση να φορεθούν μέσα από αυτό. Όταν αποφασίσετε ποιο t-shirt ταιριάζει με το κοστούμι σας, τότε τα κατάλληλα αξεσουάρ θα το ανεβάσουν στυλιστικά ακόμα πιο πολύ. Ένα τέτοιο αξεσουάρ είναι και το πορτοφόλι. Μπορείτε να βρείτε πορτοφόλια ανδρικά στο answear.gr βασισμένα στην τελευταία λέξη της μόδας και σε πολύ καλές τιμές.  

Πώς μπορώ να συνδυάσω τα cropped παντελόνια μου;
Είναι γνωστό πως είναι πιο εύκολο για μια γυναίκα να βρει τα κοσμήματα που χρειάζεται και το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να μπει στο https://answear.gr/m/swarovski. Τι γίνεται όμως όταν ο άνδρας θέλει να βρει αξεσουάρ για τις δικές του εμφανίσεις; Ευτυχώς για όλους τους άνδρες, τα αξεσουάρ τους είναι πολύ συγκεκριμένα. Οποτε δεν δυσκολεύονται αρκετά να επιλέξουν. Αν θέλετε να αναδείξετε λίγο την εμφάνισή σας χωρίς αξεσουάρ, δοκιμάστε να αγοράσετε ένα κοστούμι με cropped παντελόνι που είναι ό,τι πιο fashionableαυτή την περίοδο. Φορέστε το με trendyloafers και με κάλτσες που θα αναδείξουν καλύτερα τους αστραγάλους σας.

Ποια είναι η τάση στα πλεκτά φέτος;
Σίγουρα μια από τις τελευταίες τάσεις της μόδας είναι τα πλεκτά. Τα πλεκτά ήρθαν ξανά στην επιφάνεια των ενδυματολογικών επιλογών και σκοπεύουν να μείνουν για πολύ καιρό. Τα πλεκτά πουλόβερ φέτος έχουν ανανεωθεί χρωματικά, ώστε να μπορείτε να τα συνδυάσετε με ακόμα περισσότερα ρούχα. Ίσως και να αναρωτιέστε γιατί αυτή η τάση είναι τόσο σημαντική αυτόν τον χειμώνα. Όμως είναι σίγουρα ένα είδος ενδύματος που σας επιτρέπει να το φοράτε ολόκληρη την ημέρα, ενισχύοντας έτσι μια άνετη αίσθηση στην συνολική σας εμφάνιση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά