Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Στην Πάτρα αυτή την Κυριακή η Χρύσα Κατσαρίνη με την "Κουβέρτα"

Στην Πάτρα αυτή την Κυριακή η Χρύσα Κατσ...

Πρόκειται για την καινούρια παράσταση της γνωστής ηθοποιού της stand up comedy - Θα παρουσιαστεί στο Πάνθεον στις 16/1/2022 στις 21.00

Στην κεντρική σκηνή του θεάτρου Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη και Κανακάρη αναμένεται αυτή την Κυριακή 16/1/2022 στις 21.00 για μία παράσταση η ηθοποιός Χρύσα Κατσαρίνη.

Μετά το «Ότι πολυτιμότερο έχω», την πρώτη solo Stand Up Comedy παράστασή της, η γνωστή και επιτυχημένη ηθοποιός Χρύσα Κατσαρίνη βγαίνει ξανά στο δρόμο, έπειτα από σχεδόν 2 χρόνια.

Η καινούρια της παράσταση με τίτλο “Κουβέρτα” ξεκινά την περιπλάνησή της ανά την Ελλάδα, μετά τις sold out εμφανίσεις της στην Αθήνα, με πρώτο σταθμό την Πελοπόννησο. Η «Κουβέρτα» αποτελεί την πιο σκοτεινή, εξομολογητική και συνάμα ξεκαρδιστική παράσταση που έγραψε μέχρι σήμερα.

Η Χρύσα Κατσαρίνη στο νέο της αυτό έργο, τα βάζει με τους ομοφοβικούς, τους σεξιστές και τις ηλίθιες συμβουλές στις γυναίκες για το πώς να μη πέσουν θύματα βιασμού. Γλεντάει τη NASA που ψάχνει κωμικούς για το διάστημα και τους γιατρούς που την εγχείρησαν. Έχει τη λύση για να γλιτώνει κάθε τσακωμό και μία κουβέρτα παραμάσχαλα για να γλιτώνει απ’ όλα τα υπόλοιπα.

Επιχειρεί να μετουσιώσει τις πιο σκοτεινές ιστορίες της ζωής της σε γέλιο και με τον τρόπο αυτό να αποδείξει ότι τα πάντα μπορούν να γίνουν αστεία και πως ο πιο αποτελεσματικός δρόμος για την κάθαρση, δεν είναι μέσω της τραγωδίας, αλλά μέσω της κωμωδίας.

Η είσοδος στο Πάνθεον επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους και νοσήσαντες.

Τηρούνται όλα τα υγειονομικά μέτρα κατά της πανδημίας όπως οι αποστάσεις, η απολύμανση του χώρου και οι θεατές να φορούν μάσκες.

*Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ.

Το τηλ. στο ταμείο του Πάνθεον είναι το 2610 325 778.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture