Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του "χρυσού" κοριτσιού της Αμερικάνικης τηλεόρασης, Betty White

Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του "χ...

Είχε υποστεί έξι μέρες πριν πεθάνει, εγκεφαλικό επεισόδιο χωρίς να το αντιληφθεί - Η Γουάιτ πέθανε στον ύπνο της στις 31 Δεκεμβρίου 2021 λίγο πριν κλείσει τα 100 της χρόνια

Την τελευταία μέρα του 2021, την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου και περίπου δύομιση εβδομάδες πριν τα γενέθλια της που θα συμπλήρωνε τα 100 της χρόνια, η πολυβραβευμένη και ιδιαίτερα αγαπητή ηθοποιός, Μπέτι Γουάιτ, η αποκαλούμενη «πρώτη κυρία» της Αμερικάνικης τηλεόρασης, άφησε ήσυχα την τελευταία της πνοή στον ύπνο της.

Η είδηση της εκδημίας της χαμογελαστής ηθοποιού που αγαπήθηκε πολύ μέσα από το ρόλο της στη σειρά «Τα Χρυσά Κορίτσια» και που είχε καταφέρει να μπει στα ρεκόρ Γκίνες ως η γυναίκα ηθοποιός με τη μεγαλύτερη σε χρονική διάρκεια καριέρα στην τηλεόραση (είχε παίξει και στον κινηματογράφο όπως στην κομεντί «Η Πρόταση» πλάι στον Ράιαν Ρέινολντς και τη Σάντρα Μπούλοκ) λύπησε πολλούς σε όλο τον κόσμο και στη χώρα μας. Είχαν ακουστεί διάφορα τις τελευταίες μέρες για την αιτία θανάτου της. Τελικά σχεδόν δύο εβδομάδες αφότου έφυγε από τη ζωή γνωστοποιήθηκε τι προξένησε το θάνατο της Μπέτι Γουάιτ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, το «χρυσό» κορίτσι των ‘80s και ‘90s έφυγε από την ζωή εξαιτίας εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη έξι μέρες πριν τον θάνατο της. Πιο συγκεκριμένα, το TMZ ανέφερε ως επίσημη αιτία θανάτου της σταρ «εγκεφαλοαγγειακό ατύχημα». Παρόλο που το εγκεφαλικό μπορεί να προκαλέσει μόνιμη εγκεφαλική βλάβη και μακροχρόνια αναπηρία, πηγές τόνισαν στο πρακτορείο ότι η Γουάιτ παρέμενε «σε εγρήγορση και συνοχή» μετά το σοβαρό επεισόδιο και σοκ που υπέστη ο οργανισμός της. Το λαμπερό αστέρι της τηλεόρασης και του κινηματογράφου είχε μάλιστα προλάβει να δώσει μία συνέντευξη στο περιοδικό People ενόψει και της ειδικής εκδήλωσης – προβολής μίας ταινίας για την ίδια όπου μιλούν αστέρες του Χόλιγουντ από τους Κλιντ Ίστγουντ και Ρόμπερτ Ρέντφορντ μέχρι την Τίνα Φέι και τον Ράιαν Ρέινολντς που προγραμματιζόταν για τις 17 Ιανουαρίου 2022, ημέρα των γενεθλίων της Betty White.

Η εκδήλωση – προβολή στο μεταξύ λέγεται πως θα πραγματοποιηθεί κανονικά με κάποιες μικροαλλαγές ώστε να τιμηθεί η μνήμη της. Να προσθέσουμε πως ο θάνατος της Αμερικανίδας κωμικού ανακοινώθηκε από τον επί χρόνια ατζέντη και καλό φίλο της, Jeff Witjas, ο οποίος επιβεβαίωσε στο «Associated Press» ότι η Γουάιτ δεν έπασχε από κάποια διαγνωσμένη ασθένεια. «Πραγματικά ποτέ δεν πίστευα ότι θα έφευγε από τη ζωή. Ήταν το πιο θετικό άτομο που γνώρισα ποτέ» επισήμανε μεταξύ άλλων ο ατζέντης της.

Η βασική φωτ. με credit Splash News/Ideal Images είναι από την ανάρτηση του womantoc.gr

Σε σκηνή του "The Proposal".

Σε σκηνή του "The Proposal".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight