Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το απίστευτο σκηνικό στη λαϊκή: "Μετανοείτε! Eλάτε κοντά στον Jesus"- ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Το απίστευτο σκηνικό στη λαϊκή: &...

Έκανα κήρυγμα στ' Αγγλικά

Οι καταναλωτές στη λαϊκή αγορά που είχε στηθεί σήμερα στη διασταύρωση Καποδιστρίου και Θεμιστοκλέους στην Πάτρα, δεν καταλάβαιναν και πολλά. Μόνο ότι κάτι τους έλεγαν για τον Jesus και αυτό όχι όλοι.

Οι μικροπωλητές το ίδιο. Οι άγνωστοι που είχαν στηθεί ανάμεσα στους πάγκους και φώναζαν «μετανοείτε» μιλούσαν αγγλικά. Ο ένας εκ των δύο έκανε μετάφραση αλλά και πάλι τα έλεγε μπερδεμένα. Χαμένοι στη… μετάφραση κοινώς οι πιο πολλοί καθώς αγόραζαν ντομάτες και άλλα ζαρζαβατικά. Αλλά οι «μετανοείτε» απτόητοι. Μοίραζαν και φυλλάδια -στα ελληνικά αυτά-, με τίτλο «ο σατανάς έχει πολλά πόδια», ενώ επεσήμαιναν ότι σατανάς μας έχει κυριεύσει και πως ο θεός μπορεί να μας αποδεχτεί με τις αμαρτίες μας, όποιες και αν είναι αυτές.

 Το κήρυγμα συνεχίστηκε για αρκετή ώρα πάντως και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Μια πρόχειρη αναζήτηση του thebest στο διαδίκτυο πάντως έδειξε ότι πρόκειται για κήρυκες του the history of Deeper Life το οποίο είναι σε μεγάλο βαθμό η προσωπική ιστορία του WF Kumuyi. O Kumuyi όπως αναφέρεται στο site «αφιέρωσε τον χρόνο του στην ανάγνωση και τη μελέτη της Βίβλου. Γνωρίζει τις Γραφές εκ των έσω και έχει αγωνιστεί να τις κατανοήσει και να τις εφαρμόσει.

 Καθώς μοιράζεται αυτόν τον αγώνα και την αγάπη του για τον λόγο του Θεού, έτσι και οι άνθρωποι έχουν προσελκύσει κοντά του για συμβουλές ή απλώς για να τον ακούσουν. Φτωχοί πλανόδιοι έμποροι που μετά βίας ξέρουν να διαβάσουν κάθονται δίπλα σε καθηγητές πανεπιστημίου, όλοι εξίσου γοητευμένοι από τον τρόπο που η Γραφή γίνεται ξαφνικά σχετική με αυτούς. Η χριστιανική ζωή του πάστορα Kumuyi αναπτύχθηκε επειδή πήρε τη Βίβλο τόσο σοβαρά, και έτσι η Διακονία Βαθύτερης Χριστιανικής Ζωής αναπτύχθηκε με τον ίδιο τρόπο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις