Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η ηθοποιός Σίνθια Νίξον ήταν διστακτική για την αναβίωση του Sex and the City

Η ηθοποιός Σίνθια Νίξον ήταν διστακτική ...

Η σταρ του «And Just Like That...» είπε ότι σχεδόν απέρριψε το ενδεχόμενο να επαναλάβει τον ρόλο της δικηγόρου Μιράντα Χομπς λόγω των προσωπικών της ανησυχιών για την αρχική σειρά

Η Σίνθια Νίξον - Cynthia Nixon ήταν αρχικά διστακτική για την αναβίωση του πολύ δημοφιλούς Sex and the City.

Η σταρ του «And Just Like That...», είπε ότι σχεδόν απέρριψε το ενδεχόμενο να επαναλάβει τον ρόλο της δικηγόρου Μιράντα Χομπς λόγω των προσωπικών της ανησυχιών για την αρχική σειρά.

«Ήταν μια πολύ σκληρή απόφαση. Πραγματικά δεν πίστευα ότι θα το έκανα - ήμουν πολύ απρόθυμη», δήλωσε χαρακτηριστικά η 55χρονη Νίξον.

Οι ανησυχίες της Νίξον προέκυψαν αφού ορισμένοι μακροχρόνιοι θεατές και επικριτές του Sex and the City συγκέντρωσαν μερικές από τις απόψεις της σειράς από τις αρχές της δεκαετίας του 2000. Από τον χαρακτήρα της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κάρι Μπράντσο που αναφώνησε ότι η αμφιφυλοφιλία δεν υπάρχει, μέχρι τον χαρακτήρα που ενσάρκωσε η Κιμ Κατράλ, η περιβόητη Σαμάνθα Τζόουνς, που έκανε ρατσιστικές δηλώσεις.

Η Νίξον μίλησε επίσης για τα προβληματικά αστεία της αρχικής σειράς. «Είμαι πολύ περήφανη για την αρχική σειρά - παρά το γεγονός ότι περιστασιακά είναι αρνητική ως προς τη φυλή και το φύλο - και το ότι η Μιράντα έχει ανοίξει τόσους πολλούς καταπληκτικούς ρόλους για μένα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά όσο πιο πολύ απομακρύνομαι από τη Μιράντα, τόσο περισσότερο με καταλαβαίνουν, γιατί ο κόσμος έχει πάψει να με σκέφτεται ως έναν μόνο χαρακτήρα», είπε.

Η Σίνθια Νίξον ανέφερε ακόμα ότι οι συζητήσεις με τους δημιουργούς τη διευκόλυναν ώστε να επαναφέρει τη Μιράντα με πιο στοχαστικό τρόπο. «Όσο περισσότερο μιλούσα με τη Σάρα Τζέσικα [Πάρκερ], τον [συγγραφέα και δημιουργό] Μάικλ Πάτρικ Κινγκ, και την Κριστίν [Ντέιβις], για τα πράγματα που δεν μπορούσα να γυρίσω πίσω - μια πραγματική αλλαγή από την άποψη της έλλειψης διαφορετικότητας στην αρχική σειρά, βρίσκονταν μπροστά μου», εξήγησε η ηθοποιός.

Και ακριβώς αυτό... είχε ως στόχο όχι απλώς να αναβιώσει την αρχική σειρά αλλά να την κάνει μια καλά διαφοροποιημένη εξέλιξη των χαρακτήρων.

«Με εξέπληξε το πόσο προσεκτικά άκουγαν όλοι και πόσο συλλογικά δουλέψαμε για να, όχι απλώς να διακοσμήσουμε το σπίτι, αλλά να χτίσουμε ένα εντελώς νέο σπίτι», πρόσθεσε τέλος η Νίξον.

Με στοιχεία και από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight