Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η «Φλόγα» ευχαριστεί τον Αχαιό Υφυπουργό Εξωτερικών, Ανδρέα Κατσανιώτη

Η «Φλόγα» ευχαριστεί τον Αχαιό Υφυπουργό...

Για τη σημαντική δωρεά που έκανε στον Σύλλογο», με πακέτα που περιείχαν υγειονομικό υλικό όπως μάσκες για την προστασία από τον κορωνοϊό

Το Παράρτημα Ν. Αχαΐας  του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», εκφράζει δημοσίως τις θερμές του ευχαριστίες στον Αχαιό Υφυπουργό Εξωτερικών, Ανδρέα Κατσανιώτη, για  τη σημαντική δωρεά που έκανε στον Σύλλογο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, τις παραμονές των Χριστουγέννων έφτασαν στα γραφεία της «Φλόγας», πακέτα που περιείχαν υγειονομικό υλικό (μάσκες) για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Το υλικό αυτό είναι πολύτιμο για όλους μας πολύ περισσότερο δε για τις οικογένειές μας που λαμβάνουν ιδιαίτερα αυξημένα μέτρα για την προστασία των παιδιών μας. 

Ο κ. Ανδρέας Κατσανιώτης πάντα στέκει αθόρυβος φίλος και αρωγός  της «Φλόγας» και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι’ αυτό, τονίζει η ανακοίνωση.

Η οικογένεια της «Φλόγας» του εύχεται δύναμη στα δύσκολα και βαρυσήμαντα για της χώρα μας καθήκοντα που του έχουν ανατεθεί.    

Το 2022 να του φέρει πλούσια την Υγεία, την Ελπίδα, την Πίστη και την Αγάπη. Πολύτιμα όπλα για την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.  

 

Στη φωτ. οι Αγγελική Ζαφείρη και Ράνια Σπυροπούλου, μητέρες και εθελόντριες της «Φλόγας» κατά την παραλαβή του υλικού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις