Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Θερμή η υποδοχή στην παράσταση «Έρως μονόπτερος ο πλάνης» στο Επίκεντρο+ -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Θερμή η υποδοχή στην παράσταση «Έρως μον...

Την παράσταση της Τρίτης 21/12 διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας με σκοπό τη στήριξη της ομάδας Χέρι-Χέρι και του εθελοντικού της έργου

Ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από το κοινό, έτυχε η εξαιρετική παράσταση, «Έρως μονόπτερος ο πλάνης» με την ταλαντούχα Πατρινή ηθοποιό Μάρια Φλωράτου σε σκηνοθεσία του Γεράσιμου Γεννατά,  την οποία διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 το βράδυ, στο θέατρο «Επίκεντρο» στην οδό Αγ. Διονυσίου και Νόρμαν, στην Πάτρα.

Η θεατρική παράσταση, ήταν ελεύθερης συνεισφοράς και είχε ως στόχο, την στήριξη των οικογενειών που έχουν πραγματικά ανάγκη, μέσω της εθελοντικής ομάδας «Χέρι-Χέρι».

«Η Περιφέρεια έχει επιλέξει να στηρίζει τον πολιτισμό και τους δημιουργούς του προσφέροντας ποιοτικές παραστάσεις στους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας και ταυτόχρονα ενισχύει δράσεις με κοινωνικό χαρακτήρα», δήλωσε ο  Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, Τάκης Παπαδόπουλος, ο οποίος εκπροσώπησε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην θεατρική εκδήλωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διανεμηθούν μέσω δωροεπιταγών από super market, σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, αυτές τις ημέρες των εορτών.

Παρών στο Επίκεντρο+ ήταν και ο αγαπητός ηθοποιός και σκηνοθέτης Γεράσιμος Γεννατάς που έχει υπογράψει τη σκηνοθεσία της απολαυστικής παράστασης «Έρως μονόπτερος ο πλάνης» που έχει παρουσιαστεί με επιτυχία και στην Αθήνα. Παρούσα ήταν και η υπεύθυνη του Επίκεντρο+, Ίλια Ράγκου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture