Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κοντά 500 εμβολιασμοί έγιναν στην ύπαιθρο από την 6η ΥΠΕ μέσα σ' ένα μήνα

Κοντά 500 εμβολιασμοί έγιναν στην ύπαιθρ...

Η επιτόπια παρέμβαση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας με τους «καταδρομικούς» εμβολιασμούς σε Αχαΐα και Ηλεία φαίνεται να αποδίδει εξαιρετικούς καρπούς

Η επιτόπια παρέμβαση που ξεκίνησε με την πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ – Υγειονομικής Περιφέρειας για τους «καταδρομικούς» εμβολιασμούς στην ύπαιθρο φαίνεται να αποδίδει εξαιρετικούς καρπούς.

Πιο αναλυτικά,  η Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού, σε συνεργασία με το ιατρικό προσωπικό των Κέντρων Υγείας της Αχαΐας και της Ηλείας και του Γ.Ν. Καλαβρύτων κατάφεραν να προχωρήσουν στην εμβολιαστική διαδικασία των κατοίκων των χωριών και να επιτύχουν περίπου 500 εμβολιασμούς μέσα στο χρονικό διάστημα του ενός μήνα. Οι συμπολίτες που συμμετείχαν κατάφεραν να εμβολιαστούν είτε με την α’ δόση, είτε με τη β’ δόση είτε με την αναμνηστική δόση (γ’ δόση).

Αποδεικνύεται εμπράκτως ότι το σύνθημα της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ, «Ερχόμαστε εμείς σε εσάς και όχι εσείς σε εμάς», αποκτά σάρκα και οστά με την συμμετοχή των κατοίκων της υπαίθρου.

Το ταξίδι της Κινητής Μονάδας Εμβολιασμού αποφέρει αποτελέσματα και ενισχύει τα τείχη ανοσίας για τους κατοίκους των χωριών συμβάλλοντας έτσι στη μείωση της νοσηρότητας,  στην  αποφυγή των θανάτων εξαιτίας του covid 19 και στην διατήρηση της αριθμητικής ακεραιότητας των μικρών τοπικών κοινωνιών, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις