Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σάσα Σταμάτη για Χριστόφορο Ζαραλίκο: Η απάντηση για την «εισβολή» στη σκηνή

Σάσα Σταμάτη για Χριστόφορο Ζαραλίκο: Η ...

Η ανάρτησή της

Τη δική της απάντηση έδωσε η Σάσα Σταμάτη για την «εισβολή» της, το βράδυ της Πέμπτης, 2 Δεκεμβρίου, στη σκηνή του Θεάτρου Καρέζη, όπου εμφανίζεται ο Χριστόφορος Ζαραλίκος.

Σάσα Σταμάτη: Πολιτικός σάλος για την επεισοδιακή διακοπή της παράστασης Ζαραλίκου

Με μία ανάρτηση στο Instagram, η δημοσιογράφος υποστήριξε ότι, ο λόγος που σηκώθηκε, μαζί με άγνωστους άντρες, στη σκηνή του θεάτρου ήταν ότι εξοργίστηκε από ένα αστείο για τους αρβανίτες και τους κατοίκους της Μάνδρας, όπου και η ίδια έχει μεγαλώσει. «Αυτή είμαι σε όποιον αρέσω για τους άλλους δεν θα μπορέσω», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος.

Δείτε ολόκληρη την απάντηση της Σάσας Σταμάτη στο Instagram

Υπενθυμίζεται ότι, την πολύ σοβαρή καταγγελία για επίθεση και επιχείρηση λογοκρισίας σε θεατρική παράσταση έκανε ο κωμικός Χριστόφορος Ζαραλίκος, παρουσιάζοντας στα social media και σχετικό βίντεο από την παράσταση «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά» στο θέατρο «Καρέζη» το πρωί της Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου.

 Στο βίντεο, φαίνεται η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη μαζί με κάποιους άντρες να διαπληκτίζονται λεκτικά με θεατές, την ώρα που ο Χριστόφορος Ζαραλίκος προσπαθεί, με το μικρόφωνο στο χέρι, να ηρεμήσει τα πνεύματα. Μάλιστα, σε κάποιο σημείο ακούγεται η φωνή της δημοσιογράφου να λέει με έντονο ύφος: «Γιατί δεν λες για τον Μελισσανίδη τον φίλο σου;», για να απαντήσει ο κωμικός «δεν είναι φίλος μου ο Μελισσανίδης».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις