Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Απίστευτες καταστάσεις: Εισβολή στη σκηνή θεάτρου την ώρα που ακούστηκε το όνομα Μαρινάκης- Τι καταγγέλλει ο Χρ. Ζαραλίκος

Απίστευτες καταστάσεις: Εισβολή στη σκην...

Δείτε απίστευτα ΒΙΝΤΕΟ

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στην παράσταση του κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου, στο θέατρο «Τζένη Καρέζη», όταν μία «ομάδα θεατών», μεταξύ των οποίων φαίνεται να είναι και η παρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη, εισέβαλε στην σκηνή. Αυτόπτης μάρτυρας που δημοσίευσε το βίντεο στο twitter αναφέρει ότι το «ντου» έγινε μετά από αστείο του κωμικού για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια» έγραψε ο κωμικός στο twitter.

 

Στο βίντεο εμφανίζεται μία ομάδα ατόμων, μεταξύ των οποίων η Σάσα Σταμάτη, να βρίσκεται στη σκηνή και να διαμαρτύρεται προς την πλευρά του κωμικού, προσπαθώντας να σταματήσει την παράσταση. Σε ένα σημείο φαίνεται να του φωνάζει πως «είναι φίλος του Μελισσανίδη», ενώ σύμφωνα με θεατή που ανήρτησε και το βίντεο στο twitter, το «ντου» έγινε μετά από σάτιρα του κωμικού στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Καθόλη τη διάρκεια του βίντεο, φαίνεται πως ο Χρ.Ζαραλίκος κρατάει την ψυχραιμία του, προσπαθεί να αποκλιμακώσει την κατάσταση, ενώ προσπαθεί να συγκρατήσει και την οργή του υπόλοιπου κοινού για την όλη κατάσταση, λέγοντας πως «θα βγουν οι άνθρωποι, αφού δεν τους αρέσει».

Αμέσως μετά την παράσταση, ο Ζαραλίκος έγραψε στο twitter:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight