Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τι αλλάζει φέτος στο Χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλ. Γεωργίου

Πάτρα: Τι αλλάζει φέτος στο Χριστουγεννι...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Σε εορταστικό κλίμα μπαίνει η πόλη

Σε Χριστουγεννιάτικο χωριό θα αρχίσει να μετατρέπεται την Πέμπτη η πλατεία Γεωργίου. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα τοποθετηθούν από τον Δήμο φάτνη αλλά και πολλά χριστουγεννιάτικα στοιχεία που θα βάζουν τους περαστικούς στο κλίμα των εορτών και θα γεμίζουν χαρά μικρούς και μεγάλους.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr η Ελένη Αλεξοπούλου, προϊστάμενη της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, «φάτνη θα υπάρχει όπως την γνωρίζουμε, όπως και κάποια σπιτάκια. Τα υπόλοιπα θα είναι διαφορετικά, δε τα έχουμε ξαναδεί. Θα υπάρχουν περισσότερα δέντρα φέτος. Εκτός από το μεγάλο θα υπάρχουν και μικρότερα έλατα ΚΑΙ μέσα σε αυτά θα υπάρχουν και διάφορες κατασκευές. Θα έχουμε και ένα μεγάλο αστέρι. Θα ξεκινήσουμε να στήνουμε τα στοιχεία την Πέμπτη και καλώς εχόντων των πραγμάτων και αν μας το επιτρέπει ο καιρός θα είμαστε έτοιμοι το Σάββατο.

Στην πλατεία Τριών Συμμάχων θα τοποθετηθεί το δέντρο που στολίζαμε και πέρσι και που δεν είδαμε και δεν χαρήκαμε λόγω του lockdown και της καραντίνας. Να σημειώσουμε ότι ο φωτισμός στη Ρήγα Φεραίου είναι καινούργιος. Οι παλιές κατασκευές θα μοιραστούν σε διάφορα σημεία της πόλης».

Το δέντρο που στήθηκε πέρσι στην Τριών Συμμάχων

Το δέντρο που στήθηκε πέρσι στην Τριών Συμμάχων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις