Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Ζώδια: Πώς θα μας επηρεάσει η δεύτερη και τελευταία έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη

Ζώδια: Πώς θα μας επηρεάσει η δεύτερη κα...

Η συγκεκριμένη έκλειψη στον Τοξότη μάς καλεί να είμαστε ρεαλιστές, να δούμε τη μεγάλη εικόνα

Τρία είναι τα καυτά θέματα, που θα αναλύσει η Άση Μπήλιου στο «Stars System» το Σάββατο 27 Νοεμβρίου στις 13:00. Πώς θα μας επηρεάσει η δεύτερη και τελευταία έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη στις 4/12 ανά δεκαήμερο ζωδίου, τι πρέπει να προσέξουμε τον Δεκέμβριο και ποιοι θα έχουν την εύνοια της τύχης τη νέα χρονιά, ανάλογα με τον Κλήρο της Τύχης, στον αστρολογικό τους χάρτη.

Η Ηλιακή έκλειψη της 4ης Δεκεμβρίου είναι η τελευταία, που πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, καθώς ήδη ξεκίνησε ένας νέος κύκλος εκλείψεων στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, που θα διαρκέσει για τα επόμενα δυο χρόνια.

Η συγκεκριμένη έκλειψη στον Τοξότη μάς καλεί να είμαστε ρεαλιστές, να δούμε τη μεγάλη εικόνα, τους μελλοντικούς μας στόχους και τις αλλαγές, που πρέπει να κάνουμε για να τους πραγματοποιήσουμε.

Πρόκειται για μια Ηλιακή έκλειψη με έντονους κραδασμούς, φανατισμό και αντιπαραθέσεις σε θέματα πολιτικής, διεθνών σχέσεων, παιδείας, νόμων, ιδεολογίας και θρησκείας. Το «άγγιγμα» της Ηλιακής έκλειψης στις 4/12 θα δεχτούν κυρίως οι εκπρόσωποι των ζωδίων των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων.

Η Άση Μπήλιου θα εξηγήσει και ποιοι θα έχουν περισσότερη τύχη το 2022, ανάλογα με το ζώδιο που έχουν τον Κλήρο της Τύχης στον αστρολογικό τους χάρτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being