Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Άγγελος Τσιγκρής στη Βουλή για στήριξη της εστίασης και κατασκευή μαρίνας στο Αίγιο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Άγγελος Τσιγκρής στη Βουλή για στήρι...

Η εβδομαδιαία διαδικτυακή επικοινωνία του βουλευτή με τους πολίτες της Αχαΐας

 

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και καθηγητής της Εγκληματολογίας Άγγελος Τσιγκρής, στην καθιερωμένη διαδικτυακή του επικοινωνίας (από τα social media) με τους πολίτες της Αχαΐας, αναφέρθηκε στην κοινοβουλευτική του δραστηριότητα την εβδομάδα που πέρασε (15 έως 21 Νοεμβρίου). 

 Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής αναφέρθηκε: 

1. Ερώτηση προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, για τη δημιουργία μαρίνας σκαφών στο παλιό λιμάνι του Αιγίου (Αριθμός πρωτοκόλλου: 1176 / 15.11.2021). 

2. Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών, για τη λήψη μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων του κλάδου της εστίασης και της αναψυχής (Αριθμός Πρωτοκόλλου: 1308 / 18.11.2021). 

 Τέλος, ο Άγγελος Τσιγκρής αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιο Λιβανό, στην εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (Κ.Α.Π.) στην Πάτρα, όπου του ζήτησε -για μια ακόμη φορά- τη στήριξη των αμπελοκαλλιεργητών και των σταφιδοπαραγωγών. 

 Να σημειωθεί ότι για τα ζητήματα αυτά, ο Αχαιός βουλευτής έχει ήδη από τις 12.4.2021 και 30.9.2021 καταθέσει σχετικές Ερωτήσεις στη Βουλή προς τον αρμόδιο Υπουργό (Αριθμοί πρωτοκόλλου: 5873 / 12.4.2021 και 9393 / 30.9.2021)._

δικαίωση αγώνα ετών με την αυστηροποίηση των ποινών για τους βιαστές παιδιών._

 


____________________

 


Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις