Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στις 28 Νοεμβρίου ο εορτασμός της Επετείου Ιδρύσεως Πανεπιστημίου Πατρών

Στις 28 Νοεμβρίου ο εορτασμός της Επετεί...

Το πρόγραμμα της φετινής εκδήλωσης

Ο εορτασμός της 57ης Επετείου από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Πατρών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 18.30 στην Αίθουσα Τελετών “Οδυσσέας Ελύτης”.

Η συγκεκριμένη επέτειος  έχει βαρύνουσα σημασία για το Πανεπιστήμιο Πατρών ενώ παράλληλα συνδυάζει διττό εορτασμό: της ιδρύσεως του Ιδρύματος  και του προστάτη Άγιου των Πατρών, Αποστόλου Ανδρέα.

Το Πανεπιστήμιο Πατρών στην 57η επέτειο από της ιδρύσεώς του  γιορτάζει 57 συναπτά χρόνια προσφοράς στην επιστήμη, την εκπαίδευση,  την έρευνα και τον πολιτισμό.

Το πρόγραμμα της φετινής εκδήλωσης περιλαμβάνει χαιρετισμό του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγητή Χρήστου Μπούρα, ομιλία από τον Δικηγόρο, Συγγραφέα & Πρόεδρο της Ιστορικής και Εθνολογικής Εταιρείας Πελοποννήσου, κ. Χρήστο Αθ. Μούλια, με τίτλο: «Η Αχαΐα στον Αγώνα της Εθνεγερσίας». Ένα σύντομο μουσικό πρόγραμμα από το Σύνολο Μουσικής Δημιουργίας “Ευήκοον Μέλος” θα αποτελέσει τον επίλογο της εκδήλωσης. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν σπάνια κειμήλια της Ιστορικής και Εθνολογικής Εταιρείας Πελοποννήσου τα οποία θα εκτίθενται στην είσοδο της Αίθουσας Τελετών.
Περισσότερες πληροφορίες: https://www.upatras.gr/ epeteiakos-eortasmos-idryseos- tou-panepistimiou-patron/

Κατά τη διεξαγωγή της εκδήλωσης θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με βάση τις ισχύουσες διατάξεις. Για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση θα πρέπει να το δηλώσουν στα τηλέφωνα: 2610 996611 & 996695 μέχρι 25.11.2021

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις