Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απάντησή της για τον χωρισμό της με τον Snik

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απάντησή της για ...

Τι είπε σε τηλεοπτική εκπομπή

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για τον χωρισμό της από τον Snik, για τη γνώμη της για τη Βίκυ Καγιά και την “έξοδο” της από το GNTM, αλλά και για την προσπάθεια που κάνει σαν παρουσιάστρια, έχοντας “κοπεί” η εκπομπή της, “Pop up”.

  •  Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τον χωρισμό της:

“Οι καταστάσεις αλλάζουν, οι άνθρωποι αλλάζουν, εγώ αλλάζω με τα χρόνια τουλάχιστον σαν άνθρωπος, τα συναισθήματα αν είναι αληθινά όχι δεν αλλάζουν” είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και συμπλήρωσε: “μπορεί να χωρίσεις με έναν άνθρωπο αλλά να αγαπάς όπως πριν, καλά είναι ο Snik, είναι ντροπαλός σαν άνθρωπος. Με αγάπη ξεκινάνε όλα γιατί να μην τελειώσει και με αγάπη; Κάποια στιγμή μπορεί να αλλάξουν τα θέλω σου η πορεία που έχεις διαγράψει, η αγάπη δεν φεύγει. Εγώ είμαι τίμιος άνθρωπος και αληθινή και αγαπάω αληθινά οτιδήποτε τελειώνει δεν σημαίνει ότι έγινε κάτι κακό, μπορεί να τελειώσει γιατί μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο στο μέλλον. Δεν τελειώνουν όλες οι σχέσεις με άσχημο τρόπο, αλλά όπως αρχίζουν με αγάπη και μένει ο σεβασμός και η εκτίμηση. Με όλα παθιάζομαι με τρέλα” είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τη Βίκυ Καγιά:
“Εγώ ποτέ δεν είπε ότι δεν συμπαθώ κάποιον. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα, εγώ άντεχα και περισσότερο να κάτσω στο GNTM, είμαι επαγγελματίας και κάνω τη δουλειά μου στο 100%.  Μου δόθηκε μια τεράστια ευκαιρία, την άρπαξα από τα μαλλιά, με ενδιαφέρει να μαθαίνω τη δουλειά μου και ότι κάνω το κάνω με σεβασμό και αν υπάρχουν προβλήματα μου αρέσει να τα λύνω. Επί επαγγελματικού με πλήγωσε η αποχώρηση μου από το GNTM, επί προσωπικού είμαστε όλοι άνθρωποι και όλοι μπορεί να έχουμε ανασφάλειες, μπορεί να φερθούμε με έναν τρόπο όχι καλό, δεν έχω κακίες για κανέναν πάντως κάνω τη ζωούλα μου και είμαι ήσυχη. Αν είχα την ευκαιρία θα συζητούσα μαζί της, δεν είχα το περιθώριο. Το έχω αφήσει πίσω μου. Θα συνεργαζόμουν μαζ΄ί της με μεγάλη χαρά” κατέληξε.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το “Pop up”
“Ήταν μια δύσκολη χρονιά με προβλήματα. Μπήκα χωρίς εμπειρία με μισή πρόβα να κάνω εκπομπή. Έκανα το σταυρό και βγήκα” είπε η Ηλιάνα και ανέφερε μερικά ονόματα παρουσιαστών όπου θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί τους, όπως είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Έλενα Χριστοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight