Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Κτήμα Παναγιωτόπουλου: Αξέχαστες στιγμές παντός καιρού, το πλέον ρομαντικό σκηνικό για γάμους

Κτήμα Παναγιωτόπουλου: Αξέχαστες στιγμές...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η έπαυλη και η ονειρεμένη τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα ευνοούν τα events όλο το χρόνο, ενώ το style απογειώνεται με τη συμβολή της Harris the Events

Eνας πραγματικά υπέροχος γάμος με την οργανωτική και διακοσμητική σφραγίδα της Harris the Events ήταν η αφορμή για να θαυμάσουμε και πάλι τα προνομιακά χαρίσματα του μοναδικού στο είδος του Κτήματος Παναγιωτόπουλου στο Λαμπίρι Αχαίας. Σε μαγευτική, παραθαλάσσια  τοποθεσία 20 στρεμμάτων, πολύ κοντά στην Πάτρα αλλά και με πολύπλευρες εγκαταστάσεις που ευνοούν τη χρήση παντός καιρού, είναι αναμενόμενο να αποτελεί την πρώτη επιλογή για γάμους, βαπτίσεις και άλλα κοινωνικά events στην ευρύτερη περιοχή.  Ο πανέμορφος όρμος με τον καταπράσινο κήπο και τη χρυσαφένια παραλία περιστοιχίζουν την γνωστή,  εντυπωσιακή έπαυλη που εμπνέει μεμιάς μελλόνυμφους και όχι μόνο. Εδώ μπορούν να γίνουν τα απόλυτα καλοκαιρινά καλέσματα με θέα τον Κορινθιακό αλλά και δείπνα, δεξιώσεις και parties στην κλειστή, πέτρινη σάλα.

Είτε επιλέξετε το κτήμα Παναγιωτοπουλου για την κλειστή αίθουσα Εpavlis είτε για τον πανέμορφο ύπαιθριο χώρο και το beach bar Azur θα ενθουσιαστείτε. Εχουν προβλεφθεί όλες οι παροχές μιας πολυτελούς, σύγχρονης υποδομής «με χαρακτήρα» ενώ το έμπειρο προσωπικό πρόσφερει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Με τον στολισμό και την ατμόσφαιρα να συντελούν στο style του γάμου των ονείρων σας, το Κτήμα Παναγιωτόπουλου μεταλλάσσεται ώστε να λειτουργεί και τις τέσσερις εποχές ως προορισμός – πρότυπο για αξέχαστες στιγμές. (Δείτε τις φωτογραφίες- πειστήρια).  

Aξίζει να υπογραμμίσουμε πως όσα αποτυπώνονται στις εικόνες, είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Κτήματος Παναγιωτόπουλου με την καθιερωμένη στο χώρο του wedding planning εταιρεία Harris the Events του Χάρη Παναγόπουλου.Τα αποτέλεσμα προκύπτει μετά από προσεκτική μελέτη και προσωπικη επαφή με το κάθε ζευγάρι.  Ο Χάρης εναποθέτει την προσωπική του φρόντιδα και αφοσίωση μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, ώστε κάθε εκδήλώση να  χαρακτηρίζεται από την πολυτέλεια της υψηλής αισθητικής αλλα και την άνευ όρων φαντασία του.

 

 

Κτήμα Παναγιωτοπούλου

Λαμπιρι Αχαΐας

Τηλ : 6934-343434

www.ktimapanagiotopoulou.gr

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View