Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Βίκυ Κουλιανού το... παντοτινό τοπ μόντελ φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Gala

Η Βίκυ Κουλιανού το... παντοτινό τοπ μόν...

Έδωσε συνέντευξη στη Μαρία Λεμονιά ενώ οι υπέροχες φωτογραφίες είναι του Νικόλα Κομίνη

Η Ελληνίδα τοπ μόντελ και ηθοποιός Βίκυ Κουλιανού που διατηρεί άθικτη τη στόφα των μοντέλων της χρυσής εποχής του μόντελινγκ έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Gala» που κυκλοφόρησε με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα την Κυριακή 31/10/2021 και φωτογραφήθηκε στο ιστορικό «Mont Parnes» ενώ μίλησε για τη ζωή, την καριέρα, τον έρωτα και τη συνεργασία της με δημοφιλή μοντέλα και διάσημους σχεδιαστές μόδας.

Η Bίκυ Κουλιανού είναι ένα μοντέλο που ερωτεύτηκε ο Τζόρτζιο Αρμάνι, λάτρεψε ο Τζιάνι Βερσάτσε και θέλησαν να συνεργαστούν μαζί της οι Τζιανφράνκο Φερέ και Ιβ Σεν Λοράν. Μία μεσογειακή καλλονή που μας σύστησε ο αείμνηστος Μιχάλης Ασλάνης, η οποία είναι μία από τις ελάχιστες Ελληνίδες που έκανε πραγματικά διεθνή καριέρα και  περιηγήθηκε σε αξιοζήλευτες πασαρέλες.

Μάλιστα πριν περίπου 2 εβδομάδες την είδαμε να εμφανίζεται και να κλέβει την παράσταση στο GNTM στο κανάλι Star. Είχε πάει καλεσμένη μαζί με τον σχεδιαστή μόδας και κριτή Στέλιο Κουδουνάρη και η πανύψηλη και πάντα εντυπωσιακή Βίκυ Κουλιανού κλήθηκε να διδάξει στα νέα μοντέλα πως να περπατούν στην πασαρέλα.

Όπως είπε στο περιοδικό Gala για την εμφάνιση της στο GNTM, όπου σε κάποια στιγμή δάκρυσε ενώ ο Γιώργος Καράβας που στεκόταν δίπλα της, της κρατούσε το χέρι, «με το που άναψαν τα φώτα, ξέχασα ότι υπήρχαν κάμερες. Από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα ότι είχα να κάνω με μια ευχάριστη, μεγάλη παρέα, με την οποία ένιωσα τόσο οικεία, λες και ήμουν ήδη μέλος της. Ταίριαξα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Είναι αυτό που λες, “η ενέργειά τους μου πάει”. Συγκινήθηκα που τα νεότερα παιδιά γνώριζαν όχι μόνο το όνομά μου, αλλά και την πορεία μου.

Με εξέπληξε ο χορός θετικών μηνυμάτων στα social media. Μου τηλεφώνησαν δύο φίλοι για να μου πουν “για χάρη σου έχει μπλοκάρει το Twitter”. Bροχή θετικών σχολίων. Τι ωραία! Σε μια εποχή που κανένας δεν χρωστάει καλή κουβέντα για κανέναν, το κοινό μιλούσε για εμένα με τόσο κολακευτικά λόγια. Είχα καιρό να πάρω ένα τόσο μεγάλο δώρο. Ευχαριστώ!»

Ολόκληρη τη συνέντευξη της Βίκυς Κουλιανού μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight